Contact
Mijn UnitedConsumers€ 1028,95
Top

Samsung Galaxy Note 20 5G

De Samsung Galaxy Note 20 5G is sinds augustus 2020 verkrijgbaar. Dit model heeft goede specs en is bovendien klaar voor het razendsnelle 5G netwerkDe Galaxy Note 20 5G is verkrijgbaar in de kleuren brons, groen en grijs.

Wat zit er in de doos?

vink Samsung Galaxy Note 20 5G.
vink Oplader.
vink USB-kabel.
vink Oordopjes.

Galaxy Note 20 5G


Samsung Galaxy Note 20 5G specs

Met de Galaxy Note 20 5G heeft u kracht en snelheid in handen! Bovendien hoeft u niet bang te zijn voor een lege batterij, want dit toestel heeft een zeer hoge accucapaciteit!

Formaat

6,7 inch OLED display

Camera

Vier camera's

Accu

Geschikt voor snel- en draadloos opladen

Processor

Samsung Exynos 990 chip met 8 kernenSamsung Galaxy Note 20 5G: de plus- en minpunten

Ondanks dat de Samsung Galaxy Note 20 5G op veel gebieden uitblinkt, heeft dit model ook zijn plus- en minpunten. Wij zetten ze voor u op een rij:

 
Hoge accucapaciteit.
 
Prijzig toestel.
 
Toegang tot het 5G netwerk.
 
Zwaar in gewicht.
 
Interne opslag uitbreidbaar met microSD.
 
Past niet makkelijk in de broekzak.


Samsung Galaxy Note 20 5G kopen: met abonnement of als los toestel

Bij UnitedConsumers kunt u de Samsung Galaxy Note 20 5G kopen als los toestel of in combinatie met een abonnement. Wat uw voorkeur ook heeft: door ons ruime aanbod vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw wensen en budget! De smartphones van UnitedConsumers zijn bovendien altijd simlockvrij, dus u kunt direct aan de slag met uw nieuwe smartphone. Wel zo fijn!Galaxy Note 20 serie: de verschillen

Samsung heeft naast de Galaxy Note 20 5G, ook de Galaxy Note 20 4G en Note 20 Ultra 5G uitgebracht. Wat zijn de grootste verschillen tussen de drie modellen uit de Note 20-lijn?

Galaxy Note 20 5G

Note 20

Galaxy Note 20 Ultra 5G

Note ultra

5G netwerk

vink

5G netwerk

vink

Schermdiagonaal
6,7 inch
Schermdiagonaal
6,9 inch
Accucapaciteit
4.300 mAh

Accucapaciteit
4.500 mAh

Werkgeheugen
8GB
Werkgeheugen
12GB
Camera's

Achter:
12 megapixel
12 megapixel
64 megapixel

Voor:
10 megapixel

Camera's
Achter:
12 megapixel
12 megapixel
108 megapixel

Voor:
10 megapixel


Alternatieven voor de Samsung Galaxy Note 20 5G

Sluit de Galaxy Note 20 5G tóch niet helemaal aan op uw wensen? Dat kan. Wij hebben de beste alternatieven voor de Note 20 5G voor u op een rij gezet:

Samsung Galaxy Note 10

note 10

Bekijk toestel

 

Samsung Galaxy S20

s20

Bekijk toestel

 

Apple iPhone 11

iphone 11

Bekijk toestel

 

Samsung Galaxy Note 20 5G kopen: veelgestelde vragen


Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de Samsung Galaxy Note 20 5G met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe Note 20 5G in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Samsung garantie

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Ga eerst na of u het defect zelf kunt oplossen

Vaak bestaat er een standaardoplossing voor het defect dat u aan uw telefoon constateert. Dit werkt natuurlijk anders per telefoonmerk. Daarom hebben wij voor u uitgezocht wat u kunt doen als u een probleem met uw toestel ervaart.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag

Terug naar boven