€ 591,95
Top

Samsung Galaxy S10e

De Samsung S10e is de budget variant van de Samsung S10 en de grote S10 Plus. Maar dat dit toestel een goede prijs heeft, betekent niet dat Samsung zich heeft ingehouden op de specificaties en prestaties van dit model. De Samsung S10e is verkrijgbaar in de volgende kleuren: wit, zwart, groen, blauw en geel. 

Wat zit er in de doos?

vink Samsung Galaxy S10E.
vink Oplader en USB-kabel.

S10e

Samsung Galaxy S10e specs

Van de Galaxy S-lijn zijn we gewend dat we getrakteerd worden op vernuftige innovaties en slimme technieken. De Samsung Galaxy S10e voldoet aan deze verwachtingen. Zo is Galaxy S10e uitgerust met supersnelle hardware, een indrukwekkend 5,8 inch beeldscherm en enorm goede camera’s.

Formaat

5,8 inch Super-Amoled display

Camera

Dubbele 12 + 16 megapixel camera

Accu

Geschikt voor draadloos opladen

Processor

Samsung Exynos 9820 Octa chip


Galaxy S10e: de plus- en minpunten

Voor u besluit de Galaxy S10e aan te schaffen, is het goed om de voor- en nadelen op een rij te zetten: 

 
Samsung One UI-interface.
 
Vingerafdrukscanner voor linkshandigen onhandig.
 
Drie camera’s van topkwaliteit.
 
Enkel digitale zoom beschikbaar.
 
Haarscherpe display met hoge resolutie.
 
Batterij had beter gekund.

Galaxy S10e kopen: met abonnement of als los toestel

Wilt u de Galaxy S10e kopen als los toestel? Dat komt goed uit! Want onze smartphones altijd simlockvrij. Zodra u de Samsung S10e in huis heeft, kunt u dus direct aan de slag!

Wilt u toch liever een Samsung Galaxy S10e met een abonnement? Geen probleem. Wat uw voorkeur ook heeft: door ons ruime aanbod vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw wensen en budget!  


Samsung Galaxy S10, S10e, S10 Lite of S10 Plus

Om te voldoen aan de eisen en wensen van de consument, brengt Samsung al een aantal jaren meerdere versies van smartphones uit de Galaxy S-lijn uit. Wat de Samsung Galaxy S10 betreft, heeft u de keuze uit drie varianten: de Galaxy S10, de Galaxy S10e, Galaxy S10 Lite en de Galaxy S10 Plus. Op enkele punten verschillen deze van elkaar.

Samsung Galaxy S10

S10

Samsung Galaxy S10e

S10 E

Schermdiagonaal
6,1 inch Super-AMOLED display
Schermdiagonaal
5,8 inch Super-AMOLED display
Resolutie
3040 x 1440 pixels
Resolutie
2280 x 1080 pixels
Accucapaciteit
3.400 mAh
Accucapaciteit
3.100 mAh
Opslagcapaciteit
128GB of 512GB
Opslagcapaciteit
128GB
Camera's

Achter:
16 megapixel
12 megapixel
12 megapixel

Voor:
10 megapixel

Camera's

Achter:
16 megapixel
12 megapixel
 

Voor:
10 megapixel

Samsung S10 Lite

S10 lite

Samsung S10 Plus

S10 plus

Schermdiagonaal
6,7 inch Super-AMOLED display
Schermdiagonaal
6,7 inch Super-AMOLED display
Resolutie
2400 x 1080 pixels
Resolutie
3040 x 1440 pixels
Accucapaciteit
4.500 mAh
Accucapaciteit
4.100 mAh
Opslagcapaciteit
128GB
Opslagcapaciteit
128GB of 1TB

Camera's
Achter:
48 megapixel
12 megapixel
5 megapixel

Voor:
32 megapixel

Camera's
Achter:
16 megapixel
12 megapixel
12 megapixel

Voor:
10 megapixel
8 megapixel

Alternatieven voor de Galaxy S10e

Sluit de Galaxy S10e tóch niet helemaal aan op uw wensen? Dat kan. Wij hebben de beste alternatieven voor de S10e voor u op een rij gezet:

Samsung Galaxy S9

iphone 7

Bekijk toestel

Apple iPhone 8

iphone 7

Bekijk toestel

Huawei Mate 20 Pro

iphone SE Refurbished

Bekijk toestel

 

Samsung Galaxy S10e kopen: veelgestelde vragen


Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de Samsung Galaxy S10e met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe S10e in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Samsung garantie

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Ga eerst na of u het defect zelf kunt oplossen

Vaak bestaat er een standaardoplossing voor het defect dat u aan uw telefoon constateert. Dit werkt natuurlijk anders per telefoonmerk. Daarom hebben wij voor u uitgezocht wat u kunt doen als u een probleem met uw toestel ervaart.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag

Terug naar boven