Contact
Mijn UnitedConsumers
Samsung Galaxy S20 5G

Samsung Galaxy S20 5G

Met de Samsung Galaxy S20 5G bent u klaar voor het supersnelle 5G netwerk! De Samsung Galaxy S20 is het kleinste model van het S20 trio en heeft een stijlvol design, uitgebreide camerafuncties en krachtige hardware. De Samsung Galaxy S20 5G is verkrijgbaar de kleuren: Cloud Blue, Cloud Pink en Cosmic Grey. 

Wat zit er in de doos?

vink Samsung Galaxy S20 5G.
vink Oplader USB-kabel.
vink Oordopjes.

S20 4G

Samsung Galaxy S20 specs

De Galaxy S20 is 5G-ready en dat betekent dat u met de S20 razendsnel kunt internetten! Met de Samsung Galaxy S20 bent u niet alleen klaar voor de toekomst, maar kunt u zelfs op meerdere nummers bereikbaar zijn. Doordat het toestel uitgerust is met dual sim, kunt u twee simkaarten plaatsen. Zo bent u bereikbaar op uw privénummer en bijvoorbeeld het nummer van uw werk. Ideaal! 

Formaat

6,2 inch uitstekend OLED-display

Camera

Vier uitzonderlijk goede camera's

Accu

Geschikt voor snel- en draadloos opladen

Processor

Samsung Exynos 990 chip met 8 kernen


Galaxy S20 5G: de plus- en minpunten

Ondanks dat de Samsung Galaxy S20 5G een echt high-end toestel is, heeft dit model ook zijn plus- en minpunten. Wij zetten ze voor u op een rij:

 
Hoge accucapaciteit.
 
Prijzig toestel.
 
Voorzien van biometrische beveiliging.
 
Geen ToF-camera.
 
Interne opslag uitbreidbaar met microSD tot 1TB.
 
Past niet makkelijk in de broekzak.

Galaxy S20 5G kopen: met abonnement of als los toestel

Bij UnitedConsumers kunt u de Galaxy S20 5G kopen als los toestel of in combinatie met een abonnement. Wat uw voorkeur ook heeft: door ons ruime aanbod vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw wensen en budget! De smartphones van UnitedConsumers zijn bovendien altijd simlockvrij, dus u kunt direct aan de slag met uw nieuwe Galaxy S20 5G. Wel zo fijn!De overige toestellen uit de S20-lijn

Samsung heeft naast de Galaxy S20 5G (of 4G), ook de Galaxy S20 Plus 4G (of 5G) en S20 Ultra 5G uitgebracht. Wellicht dat een ander model beter aansluit op uw wensen? Wij zetten de overige toestellen voor u naast elkaar:

Galaxy S20 Plus 4G/5G

s20 plus

Galaxy S20 Ultra 5G

s20 ultra

5G netwerk mogelijk

vink

5G netwerk mogelijk

vink

Schermdiagonaal
6,2 inch
Schermdiagonaal
6,9 inch
Accucapaciteit
4.000 mAh

Accucapaciteit
5.000 mAh

Werkgeheugen
12GB
Werkgeheugen
12GB of 16GB
Camera's

Achter:
12 megapixel
12 megapixel
64 megapixel
incl. ToF-camera

Voor:
10 megapixel

Camera's
Achter:
12 megapixel
48 megapixel
108 megapixel
incl. ToF-camera

Voor:
40 megapixel


Samsung S20 vs S20 Plus

Twijfelt u tussen de S20 en S20 Plus? Dan wilt u natuurlijk weten wat de belangrijkste verschillen zijn tussen deze toestellen. Om u een handje te helpen, hebben wij deze modellen naast elkaar gezet in onze S20 vs S20 Plus vergelijking!

Verschil Samsung S20 en S20 Plus


Alternatieven voor de Samsung Galaxy S20 5G

Sluit de Galaxy S20 5G tóch niet helemaal aan op uw wensen? Dat kan. Wij hebben de beste alternatieven voor de S20 5G voor u op een rij gezet:

Samsung Galaxy S10

Galaxy S10

Bekijk toestel

Nokia 9 PureView

Nokia 9 PureView

Bekijk toestel 

Huawei P30

Huawei P30

Bekijk toestel 

 

Samsung Galaxy S20 5G kopen: veelgestelde vragen


Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de Samsung Galaxy S20 5G met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe S20 5G in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Samsung garantie

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Ga eerst na of u het defect zelf kunt oplossen

Vaak bestaat er een standaardoplossing voor het defect dat u aan uw telefoon constateert. Dit werkt natuurlijk anders per telefoonmerk. Daarom hebben wij voor u uitgezocht wat u kunt doen als u een probleem met uw toestel ervaart.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag

Terug naar boven