Contact
Mijn UnitedConsumers€ 453,95

Galaxy S20 FE 5G

In oktober 2020 brengt Samsung de Samsung Galaxy S20 FE uit. FE is een afkorting van Fan Edition. Bent u een echte Samsung fan, maar vindt u de toestellen vaak te prijzig? Dan is deze Fan Edition echt iets voor u. Bovendien bent u met de S20 Fan Edition 5G readyDe Galaxy S20 FE 5G is verkrijgbaar in de kleuren Cloud Navy, Lavender, White, Mint, Oranje en Red. 

Wat zit er in de doos?

vink Samsung Galaxy S20 FE 5G.
vink Oplader.
vink USB-kabel.

S20 FE blauw


Samsung Galaxy S20 FE 5G specs

De Galaxy S20 FE is 5G ready, beschikt over een ijzersterke accu én heeft een zeer krachtige processor. De Samsung Galaxy FE 5G is daarom een prima toestel tegen een redelijke prijs!

Formaat

6,5 inch AMOLED display

Camera

32 megapixel selfiecamera

Accu

Geschikt voor snel- en draadloos opladen

Processor

Samsung Exynos 990 chip met 8 kernen


 

Galaxy S20 FE 5G: de plus- en minpunten

Voor u besluit de Galaxy S20 Fan Edition aan te schaffen, is het goed om de voor- en nadelen op een rij te zetten: 

 
5G ready!
 
Camera's kunnen beter.
 
Goed geprijsd. 
 
Enkel digitale zoom beschikbaar.
 
120Hz-verversingssnelheid.
 
Snel opladen niet zo snel als bij andere merken.

 

Galaxy S20 FE 5G kopen: met abonnement of als los toestel

Wilt u de Galaxy S20 FE 5G kopen als los toestel, of toch liever in combinatie met een abonnement? Wat uw voorkeur ook heeft: door ons ruime aanbod vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw wensen en budget! Bovendien zijn onze smartphones altijd simlockvrij. Zodra u de Samsung S20 FE 5G in huis heeft, kunt u direct aan de slag! 


Alternatieven voor de Samsung Galaxy S20 FE 5G

Sluit de Galaxy S20 FE 5G tóch niet helemaal aan op uw wensen? Dat kan. Wij hebben de beste alternatieven voor de S20 FE 5G voor u op een rij gezet:

Samsung Galaxy S20 FE 4G

S20

Bekijk toestel

 

Samsung Galaxy A54 5G

S10

Bekijk toestel

 

Apple iPhone 11

iphone 11

Bekijk toestel

 

Samsung Galaxy S20 FE 5G kopen: veelgestelde vragen


Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de Samsung Galaxy S20 FE 5G met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe S20 FE 5G in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Samsung garantie

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Ga eerst na of u het defect zelf kunt oplossen

Vaak bestaat er een standaardoplossing voor het defect dat u aan uw telefoon constateert. Dit werkt natuurlijk anders per telefoonmerk. Daarom hebben wij voor u uitgezocht wat u kunt doen als u een probleem met uw toestel ervaart.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag