€ 796,95
Top

Samsung Galaxy S20 Plus 4G

Samsung maakt in 2020 de grote stap van de S10 naar de S20-lijn! En ze hebben het groots aangepakt! Van de S20-lijn is de S20 Plus het zogeheten 'standaardmodel'. De Samsung Galaxy S20 Plus, oftewel S20+, is verkrijgbaar in de kleuren: Cosmic Black, Cosmic Grey en Cloud Blue. 

Wat zit er in de doos?

vink Samsung Galaxy S20 Plus.
vink Oplader.
vink USB-kabel.

Samsung Galaxy S20 Plus

Samsung S20+ specs

Bent u op zoek naar een high-end toestel met indrukwekkende specs? Dan zit u met de Samsung Galaxy S20 Plus goed! Wij zetten de specificaties van de Samsung Galaxy S20 Plus voor u op een rijtje:

Formaat

6,7 inch Super-AMOLED display

Camera

Vierdubbele camera aan de achterzijde

Accu

Geschikt voor snel- en draadloos opladen

Processor

Samsung Exynos 990 Octa Core chip


Samsung Galaxy S20+: de plus- en minpunten

Dat Samsung goede toestellen uitbrengt, is een feit. Maar of de Samsung Galaxy S20 Plus iets voor u is, is uw persoonlijke keuze. Wij helpen u door de plus- en minpunten op een rijtje te zetten:

 
Android 10.
 
Zwaar toestel.
 
Dual sim mogelijk.
 
Niet 5G ready, bekijk het alternatief.
 
Razendsnelle Exynos 990-processor.
 
Geen 3,5mm-koptelefoonaansluiting.

Samsung Galaxy S20 Plus: met abonnement of als los toestel

Bij UnitedConsumers kunt u de Samsung Galaxy S20 Plus kopen als los toestel of in combinatie met een abonnement. Wat uw voorkeur ook heeft: door ons ruime aanbod vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw wensen en budget! De smartphones van UnitedConsumers zijn bovendien altijd simlockvrij, dus u kunt direct aan de slag met uw nieuwe Samsung Galaxy S20 Plus. Wel zo fijn!


De overige toestellen uit de S20-lijn

Naast de Galaxy S20 Plus heeft Samsung nog twee andere modellen binnen de S20-lijn. Wellicht dat een ander model beter bij uw wensen aansluit? Wij zetten de overige toestellen voor u naast elkaar: 

Samsung Galaxy S20 5G

11

Samsung Galaxy S20 Ultra

11 pro max

Schermdiagonaal
6,2 inch AMOLED display
Schermdiagonaal
6,9 inch Quad HD+ AMOLED display
Resolutie
3200 x 1440 pixels
Resolutie
3200 x 1440 pixels
Accucapaciteit
4.000 mAh

Accucapaciteit
5.000 mAh

Opslagcapaciteit
128GB (tot 1 TB uit te breiden)
Opslagcapaciteit
128GB of 512GB (tot 1 TB uit te breiden)
Camera's

Achter:

64 megapixel
12 megapixel
12 megapixel

Voor:
10 megapixel

Camera's
Achter:
108 megapixel
48 megapixel
12 megapixel

Voor:
40 megapixel

Telefoon vergelijken: Samsung S20 Plus vs S20

Twijfelt u tussen de S20 Plus en S20? Dan wilt u natuurlijk weten wat de belangrijkste verschillen zijn tussen deze toestellen. Om u een handje te helpen, hebben wij deze modellen naast elkaar gezet in onze S20 Plus vs S20 vergelijking!

Verschil Samsung S20 Plus en S20


Alternatieven voor de Samsung Galaxy S20 Plus

Is de Samsung Galaxy S20 Plus toch niet de beste keuze voor u? Dan hebben wij drie alternatieven voor u die wellicht beter passen bij uw wensen:

Apple iPhone 11 Pro

iphone 11 pro

Bekijk toestel

Samsung Galaxy Note 10

Samsung Galaxy Note 10

Bekijk toestel

OnePlus 8 Pro

OnePlus 8 Pro

Bekijk toestel

 

Samsung Galaxy S20 Plus kopen: veelgestelde vragen


Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de Samsung Galaxy S20 Plus met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe Samsung Galaxy S20 Plus in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Samsung garantie

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Ga eerst na of u het defect zelf kunt oplossen

Vaak bestaat er een standaardoplossing voor het defect dat u aan uw telefoon constateert. Dit werkt natuurlijk anders per telefoonmerk. Daarom hebben wij voor u uitgezocht wat u kunt doen als u een probleem met uw toestel ervaart.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag

Terug naar boven