Contact
Mijn UnitedConsumers€ 647,95

Samsung Galaxy S21 Plus 5G

Begin 2021 bracht Samsung de nieuwe S-lijn uit, waaronder de Galaxy S21 Plus 5G. De Galaxy S21 Plus is 5G ready, en dat is niet het enige voordeel! Het toestel is namelijk voorzien van de allerbeste snufjes van Samsung. De Samsung Galaxy S21 Plus 5G is verkrijgbaar de kleuren Phantom Silver, Black en Violet.

Wat zit er in de doos?

vink Samsung Galaxy S21 Plus 5G.
vink USB-C naar USB-C kabel.

Plus


Samsung Galaxy S21 Plus specs

De Galaxy S21 Plus is 5G-ready en met dit toestel heeft u razendsnel internet. Wij zetten de beste specificaties voor u op een rij:  

Formaat

6,7 inch uitstekend AMOLED-display

Camera

12, 12 en 64 megapixel achter, 10 megapixel voor

Accu

Geschikt voor supersnel- en draadloos opladen

Processor

Samsung Exynos 2100 chip met 8 kernen


Galaxy S21 Plus 5G: de plus- en minpunten

Ondanks dat de Samsung Galaxy S21 Plus 5G een echt high-end toestel is, heeft dit model ook zijn plus- en minpunten. Wij zetten ze voor u op een rij:

 
Hoge accucapaciteit.
 
Prijzig toestel.
 
De camera's zijn uitzondelijk goed.
 
Resolutie minder dan voorganger.
 
Verversingssnelheid van 120 beelden per seconde. 
 
Past niet makkelijk in de broekzak en is zwaar van gewicht.

Galaxy S21 Plus 5G kopen: met abonnement of als los toestel

Bij UnitedConsumers kunt u de Galaxy S21 Plus 5G kopen als los toestel of in combinatie met een abonnement. Wat uw voorkeur ook heeft: door ons ruime aanbod vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw wensen en budget! De smartphones van UnitedConsumers zijn bovendien altijd simlockvrij, dus u kunt direct aan de slag met uw nieuwe Galaxy S21 Plus 5G. Wel zo fijn!Overige toestellen uit de S21-lijn

Samsung heeft naast de Galaxy S21 Plus 5G ook het instapmodel de Galaxy S21 en de S21 Ultra 5G uitgebracht. Misschien dat een ander model beter bij uw wensen past? Wij zetten de twee overige toestellen voor u naast elkaar:

Galaxy S21 5G

S21

Galaxy S21 Ultra 5G

Ultra

5G netwerk mogelijk

vink

5G netwerk mogelijk

vink

Schermdiagonaal
6,2 inch
Schermdiagonaal
6,8 inch
Accucapaciteit
4.000 mAh

Accucapaciteit
5.000 mAh

Werkgeheugen
8GB
Werkgeheugen
12GB
Camera's

Achter:
12 megapixel
12 megapixel
64 megapixel


Voor:
10 megapixel

Camera's
Achter:
10 megapixel
10 megapixel
12 megapixel
108 megapixel

Voor:
40 megapixel


Alternatieven voor de Samsung Galaxy S21 Plus 5G

Sluit de Galaxy S21 Plus 5G tóch niet helemaal aan op uw wensen? Dat kan. Wij hebben de beste alternatieven voor de S21 Plus 5G voor u op een rij gezet:

Samsung Galaxy S21 Ultra

Galaxy S21 plus

Bekijk toestel

Apple iPhone 12 Pro

iPhone 12 pro

Bekijk toestel 

Oppo Reno8 Pro

Oppo Reno8 pro

Bekijk toestel 

 

Samsung Galaxy S21 Plus 5G kopen: veelgestelde vragen


Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de Samsung Galaxy S21 Plus 5G met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe S21 Plus 5G in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Samsung garantie

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Ga eerst na of u het defect zelf kunt oplossen

Vaak bestaat er een standaardoplossing voor het defect dat u aan uw telefoon constateert. Dit werkt natuurlijk anders per telefoonmerk. Daarom hebben wij voor u uitgezocht wat u kunt doen als u een probleem met uw toestel ervaart.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag