Samsung Galaxy S9
  • 5.8 inch Quad-HD scherm
  • Octa-core processor
  • Android 8.0 (Oreo)
  • 12MP Camera
  • Stof- en waterdicht
  • Ondersteunt 4G internet

Samsung Galaxy S9 kopen

De Samsung Galaxy S9 is voorzien van een infinity display van 5,8 inch en een 12 megapixel camera met nieuwe features en biometrische beveiliging, zodat niemand meer ongevraagd uw Samsung kan gebruiken. De Samsung S9 is verkrijgbaar in de kleuren: zwart, blauw, paars en goud.
 

Samsung Galaxy S9 specs

 
Android 9.0 (Pie)
 
Interne opslag 64GB (uit te breiden met microSD tot 512GB)
 
8 megapixel frontcamera
 
5,8 inch Super OLED display (resolutie 2960 x 1440 pixels)
 
Accucapaciteit 3.000 mAh 
 
Samsung Exynos 9 Octa (9810) met 8 kernen 
 
Draadloos opladen mogelijk
 
Gezichtsherkenning en vingerafdrukscanner
 
12 megapixel camera achterzijde 
 
4K videokwaliteit (3840 x 2160 pixels) 

Samsung Galaxy S9

 

mobiel

Samsung Galaxy S9 los toestel

De Galaxy S9 is bij UC altijd simlockvrij, zodat u direct aan de slag kunt. Voordelen van een Galaxy S9 als los toestel:


vin U hoeft geen toestelkrediet af te sluiten.
vin Voordeliger dan abonnement met toestel.
vin Verschillende Sim Only abonnementen.


Samsung Galaxy S9 als los toestel

 

mobiel

Samsung Galaxy S9 abonnement

Bij UnitedConsumers kunt u de Samsung Galaxy S9 kopen met het abonnement van uw keuze. Voordelen van een Galaxy S9 met abonnement:


vin U kunt uw smartphone in delen betalen.
vin Toestel direct bij uw abonnement.
vin Kies uit diverse abonnementen met toestel.


Samsung Galaxy S9 abonnement

 

info

Samsung Galaxy S9 kopen: Veelgestelde vragen


Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Na uw aanvraag voor een telefoon met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw mobiele telefoon naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe telefoon in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgaantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Ga eerst na of u het defect zelf kunt oplossen

Vaak bestaat er een standaardoplossing voor het defect dat u aan uw telefoon constateert. Dit werkt natuurlijk anders per telefoonmerk. Daarom hebben wij voor u uitgezocht wat u kunt doen als u een probleem met uw toestel ervaart.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

 

mobiel1

Alternatieven voor de Samsung Galaxy S9


Apple iPhone 8

iphone 8 grijs

Bekijk toestel

 

Huawei P30

huawei p30

Bekijk toestel

 

Nokia 9 Pureview

nokia pureview

Bekijk toestel


Verschil Samsung S9 en S10

De Samsung S9 lijkt veel op de Samsung S10. Twijfelt u tussen de S9 en S10? Dan wilt u natuurlijk weten wat de belangrijkste verschillen zijn tussen deze toestellen. Om u een handje te helpen, hebben wij deze modellen naast elkaar gezet in onze Samsung S10 vs S9 vergelijking!

Verschil S9 en S10