Contact
Mijn UnitedConsumers€ 863,95

Samsung Galaxy Z Fold3 5G

In augustus 2021 bracht het Zuid-Koreaanse merk Samsung de Galaxy Z Fold3 5G uit. En Samsung pakt hiermee groots uit. Want naast dat het toestel zowel aan de voorzijde als aan de binnenzijde van een scherm is voorzien, zit de Samsung Galaxy Z Fold3 boordevol nog meer uitstekende specs. Wij vertellen u waarom de Galaxy Z Fold3 onmisbaar is in uw leven!

Wat zit er in de doos?

vink Samsung Galaxy Z Fold3 5G
vink USB-kabel
Cross Oplader

Samsung Galaxy Z Fold3 5G

Samsung Galaxy Z Fold3 5G

Symmetrisch en in balans

Samsung Galaxy Z Fold3 1 5G
 
Samsung Galaxy Z Fold3 2 5G
 
Samsung Galaxy Z Fold3 3 5G
 
Samsung Galaxy Z Fold3 4 5G

 

Galaxy Z Fold3 5G kopen


 

Samsung Galaxy Z Fold3 5G specs

Is het megagrote scherm nog niet overtuigend genoeg? Geen probleem! Wij zetten de beste specs voor u op een rijtje:

Formaat

6,7 inch AMOLED display met 120Hz verversingssnelheid

Camera

12 + 12 + 12 + 4 megapixel camera's met optische beeldstabilisatie

Netwerk

4.400 mAh accu + 25W Fast Charging en Wireless Charging mogelijk

Processor

Qualcomm Snapdragon 888 processor, 12GB werkgeheugen en 5G ready!


Waarom de Samsung Galaxy Z Fold3 5G wel of niet kopen?

Denkt u eraan om de Samsung Galaxy Z Fold3 5G te kopen? Dan bent u waarschijnlijk nog op zoek naar de beste voordelen, maar ook misschien naar enkele nadelen van de Galaxy Z Fold3 5G. Want door alles goed op een rij te zetten, weet u direct waar u aan toe bent en ziet u één oogopslag of de Samsung Galaxy Z Fold3 5G wel of niet aansluit op uw wensen. 

Wanneer past de Galaxy Z Fold3 perfect bij u?

Als snelheid een vereiste is voor uw nieuwe smartphone, dan past de Galaxy Z Fold3 uitstekend bij u. Dit toestel is namelijk voorzien van een ijzersterke Qualcomm Snapdragon 888 processor en 12GB werkgeheugen.  

En deze vouwtelefoon lijkt bovendien echt iets magisch te hebben. Dichtgeklapt heeft het toestel een prachtig AMOLED-beeldscherm waar u uw appjes en muziek regelt. En vouwt u het toestel open? Dan vormt het zich tot een mini-tablet en begint het serieuze werk. Naast dat het enorme beeldscherm mooie kleuren laat zien, is het beeldscherm ook nog eens razendsnel. Want met een verversingssnelheid van 120 Hz (beeldjes per seconde) laat het scherm altijd vloeiende bewegingen zien. Eenmaal gewend aan het toestel, wilt u nooit meer zonder!

Ik wil de Galaxy Z Fold3 5G kopen

Wanneer kijken voor een alternatief?

Bij dit toestel kunt u er niet omheen. U moet namelijk aardig wat centen neerleggen om dit toestel aan te schaffen. Daarnaast is het toestel zwaar en vrij lomp. Want eenmaal dichtgeklapt, blijft dit toestel vrij dik. De Samsung Galaxy Z Flip3 5G is bijvoorbeeld wat subtieler en kleiner. Wilt u bovendien graag de allerbeste camera's? Ook dan kunt u beter kiezen voor een alternatief, zoals bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S21 Ultra. Wegen de nadelen voor u toch te zwaar? Bekijk dan eens ons ruime aanbod van de beste Samsungs!

Samsung alternatieven


Samsung Galaxy Z Fold3 5G kopen met of zonder abonnement?

Bij ons koopt u de Samsung Galaxy Z Fold3 5G als los toestel, maar u kunt het toestel ook combineren met een voordelig abonnement. Wat uw voorkeur ook is, door ons ruime aanbod van de beste providers en leuke kortingsacties vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw voorkeuren en budget! Welke provider heeft uw voorkeur? 

KPN logo

vodafone

 

odido

ben


Samsung Galaxy Z Fold3 5G vs. Samsung Galaxy Z Flip3 5G 

Wilt u liever 'flippen' in plaats van 'folden'? Kijk dan eens naar het kleine broertje van de Fold3; de Samsung Galaxy Z Flip 5G. Dit toestel is minder groot, maar heeft bijna net zulke goede specificaties als de Galaxy Z Fold3. Welk toestel past het beste bij u?

Samsung Galaxy Z Flip3 5G

Flip3

Samsung Galaxy Z Fold3 5G

Fold3

Beeldscherm
6,7 inch AMOLED display
2640 x 1080 pixels
Beeldscherm
6,5 inch AMOLED display
2202 x 1768 pixels
Materiaal
Gorilla glass
Materiaal
Keramiek
Processor
Qualcomm Snapdragon 888
Processor
Qualcomm Snapdragon 888
Accucapaciteit
3.300 mAh
Accucapaciteit
4.400 mAh
Opslag
128GB opslag
8GB werkgeheugen
Opslag
256GB opslag
12GB werkgeheugen

Camera's
Achter:
12 megapixel
12 megapixelVoor:
10 megapixel

Camera's
Achter:
12 megapixel
12 megapixel
12 megapixel
4 megapixel

Voor:
10 megapixel

Alternatieven voor de Samsung Galaxy Z Fold3 5G

Is de Samsung Galaxy Z Fold3 5G toch niet iets voor u? Dan is dat geen probleem, want wij hebben een uitgebreid assortiment van de beste smartphonemerken. Bekijk direct ons aanbod en kies de smartphone die het beste bij u uw persoonlijke wensen past!

Huawei P Smart Pro

Apple

 

Xiaomi smartphones

Samsung

 

Xiaomi smartphones

Xiaomi

 

 

Ik kies toch de Galaxy Z Fold3 5G 


Samsung Galaxy Z Fold3 5G kopen: veelgestelde vragen

Wilt u de Galaxy Z Fold3 5G kopen met een abonnement? Dan komt dat goed uit! Bij ons heeft u namelijk een ruime keuze uit de grootste en beste providers van Nederland. Op deze abonnementen geven wij regelmatig scherpe kortingen, waardoor u nooit te veel betaalt en meer overhoudt voor een leuker leven!

Bekijk ons Galaxy Z Fold3 5G aanbod

Daarnaast hebben wij een prijswinnende klantenservice, die altijd voor u klaarstaat. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van het juiste toestel of het afsluiten van een abonnement dat perfect bij u past? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Neem contact met ons op

Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de Galaxy Z Fold3 5G met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe Galaxy Z Fold3 5G in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u bij een af te betalen bedrag van € 250,- of hoger een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag