Helaas zijn er geen resultaten gevonden op basis van uw ingestelde filters.

Pas uw filters aan of laat ons u helpen.
Tel: 040-2350560
E-mail: mobiel@unitedconsumers.com
Totale toestelkosten
€ 240,00
Termijnbedrag
€ 10,00
Eenmalige betaling
€ 0,00
Duur overeenkomst
24 mnd
Totaal kredietbedrag
€ 240,00
Vasterente/JKP
0%
Standaardinformatie over het toestelkrediet kun je downloaden tijdens je bestelling.

Sony met abonnement

Sony telefoon met abonnement: make believe

U gaat voor creativiteit, voor innovatie, kwaliteit en inspiratie. U gaat voor een Sony telefoon met abonnement. Het Japanse merk Sony wil graag in ieder huishouden aanwezig zijn en levert hoge kwaliteit. Geniet Sony ook uw voorkeur?

Sony: van walkmans tot smartphones

Kent u ze nog, de draagbare cd-spelers die gedurende de jaren steeds kleiner werden? Vaak zagen we ze van het merk Sony voorbij komen. Deze walkmans zijn ondertussen bijna geheel uit het straatbeeld verdwenen. Sinds de komst van de smartphone zijn de walk- en discman immers overbodig geworden. Maar Sony is slim en zorgt ervoor dat ook zijn telefoons uitgerust zijn met uitstekende geluidskwaliteit.

Een abonnement bij uw Sony telefoon

De telefoons van Sony zijn anders dan andere smartphones: ze hebben hun eigen uiterlijk en design. Sony heeft een uitgebreide ervaring met technologie en dat zien we - letterlijk - terug in de telefoons. Vooral de camera vormt vaak een belangrijk onderdeel van de telefoon en doet niet onder voor de gewone camera's. Voortaan laat u uw camera dus gewoon thuis als u op vakantie gaat. Kiest u voor een Sony telefoon met een goedkoop abonnement?

Sony vindt het belangrijk om uitstekende kwaliteit te leveren en zich tegelijkertijd te onderscheiden van andere telefoonmerken. Als u de smartphones van Sony ziet, begrijpt u wel waarom. Het is niet voor niets dat Sony telefoons steeds populairder worden.

Keuze uit vele goedkope abonnementen
Wilt u een Sony telefoon met abonnement? Een telefoon met abonnement is bij UnitedConsumers altijd een goedkoop abonnement. En bent u benieuwd welk abonnement nu écht goed bij u past? Bij ons kunt u eenvoudig een sim only abonnement vergelijken. U verdient meer.