Contact
Mijn UnitedConsumers€ 391,95
Top

Sony Xperia 10 III

Het bekende merk Sony bracht in het voorjaar een nieuwe reeks aan smartphones uit, waaronder de Sony Xperia 10 III. Het is een mooie midranger smartphone met een aantal goede specificaties die meer dan de moeite waard zijn. Bent u benieuwd wat deze Sony allemaal in zijn mars heeft? Wij vertellen het u! 

Wat zit er in de doos?

vink Sony Xperia 10 III
vink USB-kabel

Sony Xperia 10 III

 

Sony Xperia 10 III specs

De Sony Xperia 10 III ondersteunt het 5G-netwerk, heeft een compact formaat en een prima beeldscherm. Ook is het toestel voorzien van een degelijke set camera's en een ijzersterke accu. Alles over de specificaties van de Sony Xperia 10 III ziet u hieronder!

Formaat

6 inch OLED scherm + 60 Hz schermsnelheid

Camera

3 camera's aan de achterzijde

Netwerk

4.500 mAh batterij met snelladen

Processor

128GB opslag en 6GB werkgeheugen


Waarom de Sony Xperia 10 III wel of niet kopen?

Denkt u erover om de Sony Xperia 10 III te kopen, maar heeft u nog wat overtuiging nodig? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar de beste voordelen, maar ook misschien naar de nadelen van de Sony Xperia 10 III. Want door alles op een rij te zetten, weet u direct waar u aan toe bent en ziet u één oogopslag of deze smartphone wel of niet bij u past.

Wanneer past de Sony Xperia 10 III perfect bij u?

Wilt u een smartphone zakelijk en privé gebruiken? Dan is de Sony Xperia 10 III een uitstekende smartphone. Het toestel heeft namelijk ruimte voor twee simkaarten. En wilt u veel foto's of andere documenten opslaan? Dat kan! Want naast een groot geheugen, kunt u het zelfs met een micro-sd uitbreiden! U hoeft bovendien niet bang te zijn dat u ineens onbereikbaar bent, want het toestel heeft een grote accu van 4.500 mAh en is razendsnel opgeladen. Wat wilt u nog meer?  

Ik wil de Sony Xperia 10 III kopen

Wanneer kijken voor een alternatief?

De Sony Xperia 10 III is een uitstekend toestel, maar misschien bent u toch op zoek naar iets anders. Er zijn namelijk toestellen te vinden met betere camera's, meer werkgeheugen én een aantrekkelijker design. Neem daarom eens een kijkje in ons assortiment! Er is voor ieder wat wils. 

Alternatieven


Sony Xperia 10 III kopen met of zonder abonnement?

Bij ons koopt u de Sony Xperia 10 III als los toestel, maar u kunt het toestel ook combineren met een voordelig abonnement. Wat uw voorkeur ook is, door ons ruime aanbod van de beste providers en leuke kortingsacties vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw voorkeuren en budget! Welke provider heeft uw voorkeur? 

Ben logo

KPN

   

tele2

Tele2

 

 

Youfone

Youfone

 

Ben logo

Ben

*Vul de Sony Xperia 10 III in als toestel naar keuze


Alternatieven voor de Sony Xperia 10 III

Is de Sony Xperia 10 III toch niets voor u? Dan is dat geen probleem, want wij hebben een uitgebreid assortiment van de beste smartphonemerken. Bekijk direct ons aanbod en kies de smartphone die het beste bij u uw persoonlijke wensen past!

Huawei P Smart Pro

Apple

 

Xiaomi smartphones

Samsung

 

Xiaomi smartphones

Xiaomi

 

 


Sony Xperia 10 III kopen: veelgestelde vragen

Wilt u de Sony Xperia 10 III kopen met een abonnement? Dan komt dat goed uit! Bij ons heeft u namelijk een ruime keuze uit de grootste en beste providers van Nederland. Op deze abonnementen geven wij regelmatig scherpe kortingen, waardoor u nooit te veel betaalt en meer overhoudt voor een leuker leven!

Bekijk ons Sony Xperia 10 III aanbod

Daarnaast hebben wij een prijswinnende klantenservice, die altijd voor u klaarstaat. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van het juiste toestel of het afsluiten van een abonnement dat perfect bij u past? Neem dan gerust contact op!

Neem contact met ons op

Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de Sony Xperia 10 III met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe Sony Xperia 10 III in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u bij een af te betalen bedrag van € 250,- of hoger een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag

Terug naar boven