Xiaomi Mi 10 Lite

Xiaomi Mi 10 Lite

In april 2020 bracht Xiaomi de Mi 10 lite uit. Voor wie klaar wil zijn voor het razendsnelle 5G mobiel internet en niet té veel uit wil geven, is dit toestel een uitstekende keuze. De Xiaomi Mi 10 Lite is voorzien van verrassend goede specs, en is verkrijgbaar in de kleuren Aurora Blue, Cosmic Grey en Dream White.

Wat zit er in de doos?

vink Xiaomi Mi 10 Lite smartphone.
vink USB Type-C kabel.
vink Telefoonoplader.

10 lite

Xiaomi Mi 10 Lite specs

De Mi 10 Lite van Xiaomi heeft een uitstekend beeldscherm, een grote accu én is 5G ready! Dit zijn de belangrijkste Xiaomi Mi 10 Lite specs:

Formaat

6,57 inch AMOLED display

Camera

Vijf uitstekende camera's

Accu

Accucapaciteit van 4.160 mAh

Processor

Qualcomm Snapdragon 765G chip met 8 kernen


Mi 10 Lite: de plus- en minpunten

Xiaomi biedt kwaliteit voor een lage prijs. Dat geldt ook voor de Xiaomi Mi 10 Lite. Weet u nog niet of de Mi 10 Lite de juiste keuze is voor u? Wij helpen u en zetten de plus- en minpunten op een rijtje:

 
De processor kan de zwaarste taken prima aan
 
Beeldscherm is aan de kleine kant
 
Hoge accucapaciteit
 
Draadloos opladen niet mogelijk
 
Klaar voor 5G
 
Geheugen is niet uit te breiden

Xiaomi Mi 10 Lite kopen met abonnement of als los toestel

Bij UnitedConsumers kunt u de Xiaomi Mi 10 Lite kopen als los toestel of in combinatie met een abonnement. Wat uw voorkeur ook heeft: door ons ruime aanbod vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw wensen en budget! De smartphones van UnitedConsumers zijn bovendien altijd simlockvrij, dus u kunt direct aan de slag met uw nieuwe Xiaomi Mi 10 Lite. Wel zo fijn!Xiaomi Mi 10 Lite of Xiaomi Mi 10T Lite

Naast de Xiaomi Mi 10 Lite, heeft Xiaomi ook de Mi 10T Lite uitgebracht. Wilt u weten wat de verschillen zijn? Wij zetten ze op een rij:

Xiaomi Mi 10 Lite

Mi 10 lite

Xiaomi Mi 10T Lite

10 t lite

Schermdiagonaal
6,57 inch AMOLED display
Schermdiagonaal
6,67 inch LCD display
Resolutie
2400 x 1080 pixels
Resolutie
2400 x 1080 pixels
Opslagcapaciteit
128GB
Opslagcapaciteit
64GB of 128GB
Camera's

Achter:
48 megapixel
8 megapixel
5 megapixel
2 megapixel


Voor:
16 megapixel

Camera's
Achter:
64 megapixel
8 megapixel
2 megapixel
2 megapixel

Voor:
16 megapixel

Alternatieven voor de Mi 10 Lite

Is de Xiaomi Mi 10 Lite toch niet de beste keuze voor u? Dan hebben wij drie alternatieven voor u die wellicht beter passen bij uw wensen:

Xiaomi Mi 10T Lite

10t lite

Bekijk toestel

Samsung Galaxy A50

Samsung Galaxy A50

Bekijk toestel

OnePlus 8 Pro

oneplus 8 pro

Bekijk toestel

 

Xiaomi Mi 10 Lite kopen: veelgestelde vragen


Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de Xiaomi Mi 10 Lite met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe Xiaomi Mi 10 Lite in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Ga eerst na of u het defect zelf kunt oplossen

Vaak bestaat er een standaardoplossing voor het defect dat u aan uw telefoon constateert. Dit werkt natuurlijk anders per telefoonmerk. Daarom hebben wij voor u uitgezocht wat u kunt doen als u een probleem met uw toestel ervaart.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag

Terug naar boven