€ 261,95
Top

Xiaomi Mi 10T Lite

In september 2020 bracht Xiaomi de Mi 10T lite uit. Dit toestel is, zoals te verwachten is van de Mi-lijn, een echte krachtpatser. Bovendien kunt u met dit toestel gebruikmaken van het razendsnelle 5G netwerk! De Xiaomi Mi 10T Lite is verkrijgbaar in de kleuren Pearl Gray, Atlantic Blue en Rose Gold Beach.

Wat zit er in de doos?

vink Xiaomi Mi 10T Lite smartphone.
vink USB Type-C kabel.
vink Telefoonoplader.

10T lite


Xiaomi Mi 10T Lite specs

De Mi 10T Lite van Xiaomi een set uitstekende camera's, een grote accu én is 5G ready! Dit zijn de belangrijkste Xiaomi Mi 10T Lite specs:

Formaat

6,67 inch LCD display

Camera

Vijf uitstekende camera's

Accu

Accucapaciteit van 4.820 mAh

Processor

Qualcomm Snapdragon 720G chip met 8 kernen


Mi 10T Lite: de plus- en minpunten

Xiaomi biedt kwaliteit voor een lage prijs. Dat geldt ook voor de Xiaomi Mi 10T Lite. Weet u nog niet of de Mi 10T Lite de juiste keuze is voor u? Wij helpen u en zetten de plus- en minpunten op een rijtje:

 
Vloeiende weergave van beelden door 120Hz verversingssnelheid
 
LCD beeldscherm kan beter
 
Hoge accucapaciteit, dus het toestel kan heel de dag mee
 
Draadloos opladen niet mogelijk
 
Razendsnel internet, want de Mi 10T Lite is 5G ready
 
64GB opslaggeheugen is aan de lage kant

Xiaomi Mi 10T Lite kopen met abonnement of als los toestel

Bij UnitedConsumers kunt u de Xiaomi Mi 10T Lite kopen als los toestel of in combinatie met een abonnement. Wat uw voorkeur ook heeft: door ons ruime aanbod vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw wensen en budget! De smartphones van UnitedConsumers zijn bovendien altijd simlockvrij, dus u kunt direct aan de slag met uw nieuwe Xiaomi Mi 10T Lite. Wel zo fijn!Andere toestellen uit de Xiaomi Mi 10T-lijn

Naast de Xiaomi Mi 10T Lite, heeft Xiaomi ook de Mi 10T en de Mi 10T Pro uitgebracht. Wellicht dat een ander model beter bij u past? Wij zetten ze voor u naast elkaar:

Xiaomi Mi 10T

10T

Xiaomi 10T Pro

Pro

Schermdiagonaal
6,67 inch LCD display
Schermdiagonaal
6,67 inch LCD display
Resolutie
2400 x 1080 pixels
Resolutie
2400 x 1080 pixels
Opslagcapaciteit
128GB
Opslagcapaciteit
128GB of 256GB
Camera's

Achter:
64 megapixel
13 megapixel
5 megapixel


Voor:
20 megapixel

Camera's

Achter:
108 megapixel
13 megapixel
5 megapixel
 

Voor:
20 megapixel

Alternatieven voor de Mi 10T Lite

Is de Xiaomi Mi 10T Lite toch niet de beste keuze voor u? Dan hebben wij drie alternatieven voor u die wellicht beter passen bij uw wensen:

Samsung Galaxy A40

samsung galaxy a40

Bekijk toestel

Samsung Galaxy A50

Samsung Galaxy A50

Bekijk toestel

Xiaomi Mi 10 Lite

Xiaomi mi 0 lite

Bekijk toestel

 

Xiaomi Mi 10T Lite kopen: veelgestelde vragen


Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de Xiaomi Mi 10T Lite met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe Xiaomi Mi 10T Lite in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Ga eerst na of u het defect zelf kunt oplossen

Vaak bestaat er een standaardoplossing voor het defect dat u aan uw telefoon constateert. Dit werkt natuurlijk anders per telefoonmerk. Daarom hebben wij voor u uitgezocht wat u kunt doen als u een probleem met uw toestel ervaart.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag

Terug naar boven