€ 411,95
Top

Xiaomi Mi 10T

De Xiaomi Mi 10T is september 2020 uitgebracht. Het fijne aan de Xiaomi Mi 10T is dat het een echte high-end toestel is, tegen een aangename prijs. Dit toestel is namelijk voorzien van een goede set camera's, een uitstekende accu en is bovendien 5G ready! De Xiaomi Mi 10T is verkrijgbaar in de kleuren Kosmisch Zwart, Lunar Zilver, Aurora Blauw.

Wat zit er in de doos?

vink Xiaomi Mi 10T smartphone.
vink USB Type-C kabel.
vink Telefoonoplader.

10T


Xiaomi Mi 10T specs

De Mi 10T van Xiaomi is hét toestel voor wie net dat beetje extra zoekt. Niet alleen is de Mi 10T 5G ready; het toestel is ook nog eens voorzien van uitzonderlijk goede hard- en software! Dit zijn de belangrijkste Xiaomi Mi 10T specs:

Formaat

6,67 inch LCD display

Camera

Vier uitstekende camera's

Accu

Accucapaciteit van 5.000 mAh

Processor

Qualcomm Snapdragon 865


Mi 10T: de plus- en minpunten

Xiaomi biedt kwaliteit voor een lage prijs. Dat geldt ook voor de Xiaomi Mi 10T. Weet u nog niet of de Mi 10T de juiste keuze is voor u? Wij helpen u en zetten de plus- en minpunten op een rijtje:

 
Uitstekende 64 megapixelcamera
 
LCD beeldscherm valt tegen
 
Filmpjes in 8K-kwaliteit maken
 
Draadloos opladen niet mogelijk
 
De Mi 10T is 5G ready
 
Opslagcapaciteit is niet uit te breiden

Xiaomi Mi 10T kopen met abonnement of als los toestel

Bij UnitedConsumers kunt u de Xiaomi Mi 10T kopen als los toestel of in combinatie met een abonnement. Wat uw voorkeur ook heeft: door ons ruime aanbod vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw wensen en budget! De smartphones van UnitedConsumers zijn bovendien altijd simlockvrij, dus u kunt direct aan de slag met uw nieuwe Xiaomi Mi 10T. Wel zo fijn!Andere modellen uit de Xiaomi Mi 10T-lijn

Naast de Xiaomi Mi 10T, heeft Xiaomi ook de Mi 10T Pro en de Mi 10T Lite uitgebracht. Wellicht past een ander model beter bij uw persoonlijke behoefte? Wij zetten ze naast elkaar:

Xiaomi 10T Pro

10t Pro

Xiaomi Mi 10T Lite

10t lite

Schermdiagonaal
6,67 inch LCD display
Schermdiagonaal
6,67 inch LCD display
Resolutie
2400 x 1080 pixels
Resolutie
2400 x 1080 pixels
Opslagcapaciteit
128GB of 256GB
Opslagcapaciteit
64GB of 128GB
Camera's

Achter:
108 megapixel
13 megapixel
5 megapixel
 

Voor:
20 megapixel

Camera's
Achter:
64 megapixel
8 megapixel
2 megapixel
2 megapixel

Voor:
16 megapixel

Alternatieven voor de Mi 10T

Is de Xiaomi Mi 10T toch niet de beste keuze voor u? Dan hebben wij drie alternatieven voor u die wellicht beter passen bij uw wensen:

Apple iPhone SE (2020)

iPhone SE 2020

Bekijk toestel

Huawei P30 Pro

Huawei P30 Pro

Bekijk toestel

OnePlus 8

Samsung Galaxy A20e

Bekijk toestel

 

Xiaomi Mi 10T kopen: veelgestelde vragen


Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de Xiaomi Mi 10T met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe Xiaomi Mi 10T in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Ga eerst na of u het defect zelf kunt oplossen

Vaak bestaat er een standaardoplossing voor het defect dat u aan uw telefoon constateert. Dit werkt natuurlijk anders per telefoonmerk. Daarom hebben wij voor u uitgezocht wat u kunt doen als u een probleem met uw toestel ervaart.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag

Terug naar boven