Contact
Mijn UnitedConsumers
Xiaomi Mi 11 Lite 5G

Xiaomi Mi 11 Lite 5G

De Xiaomi Mi 11 Lite is in maart 2021 uitgebracht. Het toestel is geïnspireerd op de Xiaomi Mi 11, maar dan een 'light' variant. De Xiaomi Mi 11 Lite is een typische middenklasser met veel leuke specs, zoals een snelle processor, mooi beeldscherm, goede camera's én het toestel is bovendien 5G-ready! Later op deze pagina leest u waarom de Xiaomi Mi 11 Lite echt iets voor u is. 

Wat zit er in de doos?

vink Xiaomi Mi 11 Lite
vink Oplader en USB-kabel

Mi 11 Lite 5g


Xiaomi Mi 11 Lite specs

Xiaomi Mi 11 Lite heeft een aantal goede specificaties, zoals:

Formaat

6,55 inch AMOLED display met 90Hz verversingssnelheid

Camera

64 megapixel hoofdcamera en een 20 megapixel selfiecamera

Netwerk

4.250 mAh accu met de mogelijkheid tot draadloos en snel opladen

Processor

Qualcomm Snapdragon 750G processor, 8GB werkgeheugen en 5G ready!


Waarom de Xiaomi Mi 11 Lite wel of niet kopen?

Wij helpen u een duidelijk beeld te krijgen of de Xiaomi Mi 11 Lite wel of niet bij u past. Zo weet u zeker dat de Xiaomi Mi 11 Lite kopen een uitstekend idee is!

Wanneer past de Xiaomi Mi 11 Lite perfect bij u?

Smartphonefabrikanten willen de beste hardware toevoegen aan hun smartphones, waardoor toestellen tegenwoordig steeds zwaarder en groter worden. Heeft u liever een lichter toestel in de hand? Dan is de Xiaomi Mi 11 Lite écht iets voor u! Met een gewicht van 159 gram en een dikte van 6,81 mm ligt het toestel comfortabel in de hand en neemt het niet te veel plek in uw tas in beslag.

Dat dit toestel niet zoveel weegt, wil niet zeggen dat het niet is voorzien van de beste hardware! De Snapdragon 780G-processor van de Xiaomi Mi 11 Lite zorgt ervoor dat u gemakkelijk en snel meerdere zware apps tegelijk kunt gebruiken. Dit in combinatie met 8GB werkgeheugen, een verversingssnelheid van 90Hz én een reactiesnelheid van 240Hz zorgt ervoor dat het toestel supersnel is.

Waar u de Xiaomi Mi 11 Lite ook niet voor kunt laten liggen, is het prachtige scherm. Want wist u dat dit toestel meer dan een miljard kleuren kan weergeven? Andere smartphones laten slechts zo'n 16 miljoen kleuren zien. Dit maakt de 10-bit kleurentechnologie van het AMOLED-beeldscherm een geweldig pluspunt!

Dus zoekt u een ijzersterke en snelle smartphone, die ongekend veel kleuren laat zien én ook nog eens zo licht is als een veertje? Dan is de Xiaomi Mi 11 Lite de beste keuze voor u!

Ik wil de Xiaomi Mi 11 Lite kopen

Wanneer kijken voor een alternatief?

Wie graag een wat grover en zwaarder toestel in de hand heeft, kiest misschien niet voor de Xiaomi Mi 11 Lite. En het toestel heeft dan misschien wel een set goede camera's, toch zijn de camera's van de Xiaomi Mi 11 een heel stuk beter! Daarnaast is er geen 3,5 mm aansluiting aanwezig, waardoor u genoodzaakt bent om oortjes met Bluetooth aan te sluiten.

Vindt u dit vervelende kenmerken? Kijk dan eens of een ander Xiaomi toestel beter bij u past!

Xiaomi alternatieven


Xiaomi Mi 11 Lite kopen met of zonder abonnement?

Bij ons koopt u de Xiaomi Mi 11 Lite los, maar u kunt het toestel ook combineren met een voordelig abonnement. Wat uw voorkeur ook is; door ons ruime aanbod van de beste providers en leuke kortingsactiesvindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw voorkeuren en budget! Welke provider heeft uw voorkeur? 

Ben logo

KPN

   

tele2

Tele2

 

 

Youfone

Youfone

 

Ben logo

Ben

*Vul de Xiaomi Mi 11 Lite in als toestel naar keuzeXiaomi Mi 11 Lite vs. Xiaomi Mi 11

De Mi 11 Lite lijkt enigszins op de eerder uitgebrachte Xiaomi Mi 11. Maar toch zijn er - buiten de prijs - redelijk wat verschillen te vinden tussen de toestellen. Wij zetten de verschillen voor u naast elkaar: 

Xiaomi Mi 11

Xiaomi Mi 11 Lite 5G

Beeldscherm
6,81 inch AMOLED display
Beeldscherm
6,55 inch AMOLED display
Schermresolutie
3200 x 1440 pixels
Schermresolutie
2400 x 1080 pixels
Opslag
256GB opslag
8GB werkgeheugen
Opslag
128GB opslag
8GB werkgeheugen

Camera's
Achter:
108 megapixel
13 megapixel
5 megapixel

Voor:
20 megapixel

Camera's

Achter:
64 megapixel
8 megapixel
5 megapixel

Voor:
20 megapixel


Alternatieven voor de Xiaomi Mi 11 Lite

Is de Xiaomi Mi 11 Lite toch niets voor u? Dan is dat geen probleem. Wij hebben een uitgebreid assortiment van de beste smartphonemerken. Bekijk direct ons aanbod en kies de smartphone die het beste bij u uw persoonlijke wensen past!

Huawei P Smart Pro

Apple

 

Xiaomi smartphones

Samsung

 

Xiaomi smartphones

Xiaomi

 

 

Ik kies toch de Xiaomi Mi 11 Lite 


Xiaomi Mi 11 Lite kopen: veelgestelde vragen

Wilt u de Xiaomi Mi 11 Lite kopen met een abonnement? Dan komt dat goed uit! Bij ons heeft u namelijk een ruime keuze uit de grootste en beste providers van Nederland. Op deze abonnementen geven wij regelmatig scherpe kortingen, waardoor u nooit te veel betaalt en meer overhoudt voor een leuker leven!

Bekijk ons Xiaomi Mi 11 Lite aanbod

Daarnaast hebben wij een prijswinnende klantenservice, die altijd voor u klaarstaat. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van het juiste toestel of het afsluiten van een abonnement dat perfect bij u past? Neem dan gerust contact op!

Neem contact met ons op

Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de Xiaomi Mi 11 Lite met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe Xiaomi Mi 11 Lite in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u bij een af te betalen bedrag van € 250,- of hoger een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag

Terug naar boven