Contact
Mijn UnitedConsumers
Xiaomi Redmi Note 10 Pro

Xiaomi Redmi Note 10 Pro

Xiaomi Redmi Note 10 Pro is één van de nieuwste Xiaomi Redmi varianten in 2021. En voor de prijs is dit een indrukwekkende smartphone. Zo heeft het toestel onder andere een 108 megapixel hoofdcamera, een razendsnelle processor en een prachtig 6,67 inch AMOLED-beeldscherm. Wij vertellen u alles over de Remi Note 10 Pro!

Wat zit er in de doos?

vink Xiaomi Redmi Note 10 Pro
vink USB-kabel en oplader
vink Handleiding

Xiaomi Redmi Note 10 Pro


Xiaomi Redmi Note 10 Pro specs

De Redmi Note 10 Pro presteert op vlaggenschipniveau en dat is te zien aan de specificaties. Wij zetten de beste specs voor u op een rij:

Formaat

6,67 inch AMOLED FHD+ Dot-display 

Camera

Viertal camera's met een 108 MP hoofdcamera

Netwerk

5.020 mAh accu met snelladenfunctie

Processor

Muziek luisteren met 3,5mm jack of bluetooth


Waarom de Xiaomi Redmi Note 10 Pro wel of niet kopen?

Denkt u erover om de Redmi Note 10 Pro te kopen? Dan wilt u waarschijnlijk weten of het toestel goed bij u past. En door de voor- en nadelen op een rij te zetten, weet u direct waar u aan toe bent. Wij vertellen u wanneer de Redmi Note 10 Pro kopen wel of geen goed idee is! 

Wanneer past de Xiaomi Redmi Note 10 Pro perfect bij u?

Bent u iemand die het liefst de hele dag foto's maakt? Dan is de Xiaomi Redmi Note 10 Pro écht iets voor u! Want dit toestel heeft een 108 MP wijde hoek camera, wat eigenlijk ongekend is voor een smartphone in deze prijsklasse. En met aanvullend een 8 MP ultrawijde hoek camera, een 5 MP tele-macrocamera en een 2 MP dieptesensor maakt u tijdens iedere gelegenheid de allermooiste foto's.

Bent u vaak dagenlang op pad? Dan is dat geen probleem voor de Xiaomi Redmi Note 10 Pro. Met een accucapaciteit van 5.020 hoeft u het toestel zelden aan de oplader te leggen. En het allermooiste is dat, mocht het toch nodig zijn, u het toestel ontzettend snel kunt opladen. Zo is de accu binnen 30 minuten voor zo'n 59% opgeladen!  

Kijkt u graag video's en/of speelt u veel games? Dan kan met de Xiaomi Redmi Note 10 Pro uw geluk niet op! Het toestel heeft een prachtig 6,67 inch AMOLED-beeldscherm met een verversingssnelheid van 120 Hz. Dit betekent dat het bewegend beeld altijd vloeiend zal worden weergegeven. Dat is wel zo fijn voor uw ogen.

Ik wil de Redmi Note 10 Pro kopen

Wanneer kijken voor een alternatief?

De Xiaomi Redmi Note 10 Pro is een uitstekend toestel in zijn prijsklasse. Het nadeel is wel dat het toestel niet draadloos kan opladen. Een ander minpuntje is dat de Note 10 Pro niet 5G-ready is. Wilt u daarom liever kijken naar Xiaomi alternatieven? Dat kan! 

Bekijk Xiaomi alternatieven


Xiaomi Redmi Note 10 Pro kopen met of zonder abonnement?

Bij ons koopt u de Xiaomi Redmi Note 10 Pro als los toestel, maar u kunt het toestel ook combineren met een voordelig abonnement. Wat uw voorkeur ook is, door ons ruime aanbod van de beste providers en leuke kortingsacties vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw voorkeuren en budget! Welke provider heeft uw voorkeur? 

Ben logo

KPN

   

tele2

Tele2

 

 

Youfone

Youfone

 

Ben logo

Ben

*Vul de Redmi Note 10 Pro in als toestel naar keuzeXiaomi Redmi Note 10 Pro vs. Redmi Note 10 5G

Naast de Redmi Note 10 Pro heeft Xiaomi later ook de Redmi Note 10 5G uitgebracht. En hoewel de namen erg veel op elkaar lijken, zitten er toch aardig wat verschillen tussen deze toestellen. Wij zetten ze voor u op een rij: 

Xiaomi Redmi Note 10 5G

Xiaomi Redmi Note 10 5G

Xiaomi Redmi Note 10 Pro

Xiaomi Redmi Note 10 Pro

Schermdiagonaal
6,5 inch LCD display
Schermdiagonaal
6,67 inch OLED display
Verversingssnelheid
90Hz
Verversingssnelheid
120Hz
Maximale communicatietechniek
5G
Maximale communicatietechniek
4G
Opslagcapaciteit
128GB
Werkgeheugen
4GB
Opslagcapaciteit
128GB
Werkgeheugen
6GB
Camera's

Achter:
48 megapixel
2 megapixel
2 megapixel


Voor:
8 megapixel

Camera's

Achter:
108 megapixel
8 megapixel
2 megapixel
5 megapixel

Voor:
16 megapixel


Alternatieven voor de Xiaomi Redmi Note 10 Pro

Is de Redmi Note 10 Pro toch niet iets voor u? Dan is dat geen probleem, want wij hebben een uitgebreid assortiment van de beste smartphonemerken. Bekijk direct ons aanbod en kies de smartphone die het beste bij u uw persoonlijke wensen past!

Huawei P Smart Pro

Apple

 

Xiaomi smartphones

Samsung

 


OnePlus toestellen

OnePlus

 

 

Ik kies toch de Redmi Note 10 Pro 


Xiaomi Redmi Note 10 Pro kopen: veelgestelde vragen

Wilt u de Xiaomi Redmi Note 10 Pro kopen met een abonnement? Dan komt dat goed uit! Bij ons heeft u namelijk een ruime keuze uit de grootste en beste providers van Nederland. Op deze abonnementen geven wij regelmatig scherpe kortingen, waardoor u nooit te veel betaalt en meer overhoudt voor een leuker leven!

Bekijk ons Redmi Note 10 Pro aanbod

Daarnaast hebben wij een prijswinnende klantenservice, die altijd voor u klaarstaat. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van het juiste toestel of het afsluiten van een abonnement dat perfect bij u past? Neem dan gerust contact op!

Neem contact met ons op

Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de Xiaomi Redmi Note 10 Pro met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe Xiaomi Redmi Note 10 Pro in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u bij een af te betalen bedrag van € 250,- of hoger een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag