TopImage

Doorlopend voordeelzo geregeld

Ontvang tot € 5,- korting bij een T-Mobile abonnement

Heeft u een T-Mobile abonnement of wilt u er een afsluiten? Dan kunt u heel makkelijk elke maand tot € 5,- extra korting verdienen bovenop uw UnitedConsumers bespaartegoed. Hoe? Door het aanmaken van een groep!

Nu twee maanden gratis bundeltegoed bij T-Mobile

Zolang uw groep bestaat, ontvangt u bij een T-Mobile Go-abonnement elke maand € 5,- korting. Uiteraard krijgen uw groepsleden ook het voordeel. De voordelen op een rijtje:

  • Kies zelf met wie u een groep vormt.
  • Alle groepsleden krijgen elke maand tot € 5,- korting.
  • U betaalt hier niets extra voor, het is een extra service van T-Mobile.

Wanneer u met één ander abonnement in een groep zit, krijgt u elke maand € 2,50 korting. Wanneer u met twee of meer abonnementen in een groep zit, krijgt u zelfs € 5,- korting per maand!

Een groep starten is makkelijk:

1. Log in op My T-Mobile en ga vervolgens in het menu naar T-Mobile Samen.
2. Maak hier een groep aan. U kunt 1 tot 5 T-Mobile nummers toevoegen en de naam een groep geven. U kunt natuurlijk wel slechts van één groep lid zijn.
3. Geniet van de korting! Die krijgt u automatisch. Daarnaast belt de groep onderling gratis.

Korting bij andere abonnementen

Heeft u geen Go, maar een ander T-Mobile abonnement? Wanneer u met één of meer andere abonnementen in een groep zit krijgt u ook korting. U kunt hierbij kiezen voor:

  • 120 belminuten extra.
  • € 2,50 korting per maand.
  • Dubbele T-Mobile Extra punten.
  • 500 MB internet + tijdelijk 250 MB extra (alleen geldig in Nederland).

En uiteraard deelt u ook voordeel met uw groepsgenoten. Het cadeau ontvangt u op de dag dat de nieuwe maandbundel ingaat en de korting ontvangt u op uw maandelijkse factuur. Wanneer een groep bestaat uit één T-Mobile abonnee en PrePaid klanten, krijgt u geen korting of cadeau. PrePaid klanten kunnen helaas niet meedoen.

Voorwaarden voor een groep

Particuliere abonnementen kunnen een groep aanmaken. Het is belangrijk dat alle groepsleden een telefoonnummer van T-Mobile hebben. Wanneer er iets wijzigt in de groep ontvangt iedereen een sms. Degene die de groep aanmaakt, is ook de beheerder van de groep. Als u in een bestaande groep wilt, kunt u de beheerder vragen om u toe te voegen. U kunt de groep weer verlaten via My T-Mobile. Als de beheerder de groep verwijdert of stopt met T-Mobile, wordt de groep opgeheven.

Niemand om mee in een groep te gaan?

Dat is geen probleem. U kunt u aanmelden voor de besloten Facebookpagina van T-Mobile om een groep te vinden.

T-Mobile bij UnitedConsumers

Bij UnitedConsumers sluit u eenvoudig een abonnement af bij T-Mobile, met toestel of Sim Only. Wie voor UnitedConsumers kiest, kiest voor de beste service en kwaliteit. U verdient net een beetje extra. Daarom staan uw belangen voorop en vindt u altijd het perfecte toestel voor u. Meer informatie? Neem contact op via mobiel@unitedconsumers.com of via 040 – 235 05 60. U krijgt direct iemand aan de lijn die u persoonlijk advies geeft. Dat is wat we doen.

Actuele GSM aanbiedingen

Toe aan een nieuw abonnement met of zonder nieuwe smartphone? Vergelijk de beste smartphones en duizenden abonnementen.