Veelgestelde vragen over GSM

Heeft u een vraag over mobiele telefonie, sim only of gsm abonnementen? Wij hebben de meest gestelde vragen voor u op een rijtje gezet. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

1. Ik wil mijn bestaande nummer behouden, wat moet ik doen?

Wilt u bij dezelfde provider blijven, vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld. Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

2. Kan ik mijn bestaande abonnement bij UnitedConsumers verlengen?

Uw huidige abonnement hoeft niet bij UnitedConsumers te zijn afgesloten als u deze via ons wilt verlengen. Uw bestaande abonnement verlengen is heel eenvoudig. U kiest een nieuw abonnement en selecteert de optie 'bestaande klant'. Hier meldt u zich aan voor een abonnement onder de voorwaarden van UnitedConsumers.

3. Ik wil mijn aangevraagde abonnement annuleren. Wat moet ik doen?

Volgens de wet Koop op Afstand heeft u recht op een bedenktijd van 14 kalenderdagen. Bij een sim only abonnement gaat de bedenktijd in vanaf ondertekening van het contract. Heeft u een abonnement met toestel besteld, dan begint de bedenktijd op de dag na ontvangst van het toestel. Uw annulering geeft u telefonisch of per e-mail door aan onze klantenservice. U krijgt dan het herroepingsformulier opgestuurd. U stuurt de producten binnen 14 dagen na uw annulering terug naar UnitedConsumers. Lees meer over de voorwaarden voor annulering van uw abonnement en het terugsturen van producten.

4. De telefoon die ik bij UnitedConsumers heb gekocht heeft problemen, wat moet ik doen?

Problemen met uw mobiele telefoon kunt u in veel gevallen zelf oplossen. Wij hebben voor u uitgezocht wat u kunt doen in het geval van een probleem met uw mobiele telefoon. Is het probleem niet opgelost, stuur ons dan een e-mail (mobiel@unitedconsumers.com) of bel met onze klantenservice (040-235 05 60, op werkdagen tussen 8.00 en 21.00 uur en zaterdag van 9.00 en 17.00 uur). Leg zo goed mogelijk uit wat het probleem is, wanneer u dit probleem ervaart en welke melding eventueel in uw display verschijnt. Wij zoeken uit wat we voor u kunnen doen.

5. Kan ik mijn toestel ook via UnitedConsumers verzekeren?

Natuurlijk kunt u uw telefoon ook via UnitedConsumers verzekeren. Voor elk toestel dat via ons leverbaar is, kunt u een telefoonverzekering kiezen.

6. Wanneer kan ik gebruik maken van een aanbieding van UnitedConsumers?

U kunt altijd gebruik maken van een aanbieding voor goedkope abonnementen van UnitedConsumers. Er zijn een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen.

7. Waarom moet ik mijn GSM abonnement via UnitedConsumers aanvragen?

Als u zich aanmeldt voor een gsm abonnement via UnitedConsumers profiteert u van vele voordelen. U geniet niet alleen van goedkope abonnementen, maar u heeft ook de garantie van een goede kwaliteit en extra service.

8. Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelde toestel ontvang?

Na uw aanvraag voor een telefoon met abonnement heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw mobiele telefoon naar u toesturen. Heeft u nummerbehoud aangevraagd, dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe telefoon in huis.

9. Aan wie moet ik maandelijks betalen? Aan UnitedConsumers of aan de provider?

Uw abonnementsgeld betaalt u maandelijks aan de mobiele provider. Aan UnitedConsumers betaalt u eenmalig de kosten voor een eventuele telefoon en verzending. U meldt zich namelijk aan voor een gsm abonnement bij een telefoon provider. UnitedConsumers treedt hierbij op als betrouwbare tussenpersoon. Wij regelen uw aanmelding en met vragen kunt u altijd bij onze klantenservice terecht.

10. Welk abonnement past het beste bij mij?

Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

11. Ik bel nu prepaid. Kan ik toch gebruik maken van het voordeel van UnitedConsumers?

Ook als u prepaid belt kunt u gebruik maken van onze goedkope abonnementen. Profiteren van onze voordelen kan wanneer u een nieuw telefoon abonnement afsluit via UnitedConsumers. U stelt uw abonnement zelf samen, u kunt uw nummer gratis behouden, u betaalt een vast bedrag per maand en u zit nooit zonder beltegoed.

Meer veelgestelde vragen