Goedkope telefoon abonnementen

UnitedConsumers verkoopt telefoon abonnementen. Abonnementen met een telefoon en sim only abonnementen. Wilt u weten welk sim only abonnement het beste bij u past? Bij ons kunt u eenvoudig een sim only abonnement vergelijken.

Goedkoop telefoon abonnement afsluiten

UnitedConsumers als bemiddelaar bij telefoonabonnementen

Een mobiel abonnement via UnitedConsumers biedt u vele voordelen. Als u zich via onze website voor een goedkoop abonnement aanmeldt, treden wij daarbij op als bemiddelaar. Wij zorgen ervoor dat uw abonnement wordt aangevraagd en dat u de korting krijgt die u verdient. Dat is wat we doen.

Rekening eenmalige kosten van UnitedConsumers

Heeft u een mobiele telefoon bij uw abonnement besteld, dan sturen wij u hiervoor een rekening. Op deze rekening vindt u ook de eventuele kosten voor nummerbehoud en de verzendkosten voor uw mobiele telefoon en simkaart.

Rekeningen abonnement van provider

De rekeningen voor uw abonnement ontvangt u van uw telefoon provider. U betaalt een maandelijks abonnementsbedrag en eventueel eenmalige aansluitkosten. Als u buiten uw bundel heeft gebeld, bijvoorbeeld in het buitenland, dan betaalt u voor deze kosten een apart tarief. Dit wordt duidelijk aangegeven op uw telefoonrekening.

Mobiel abonnement met telefoon

Bij UnitedConsumers vindt u goedkope abonnementen met de nieuwste toestellen. We leveren telefoons van verschillende merken als Apple, AcerSamsung en HTC. Wilt u een gsm abonnement met telefoon? Dan heeft u drie mogelijkheden:

Sim only abonnement

Als u al een mobiele telefoon heeft waar u nog een of twee jaar van wilt genieten dan kunt u bij UnitedConsumers terecht voor een goedkoop sim only abonnement. U krijgt dan alleen een nieuwe simkaart. Een sim only abonnement kunt u op drie manieren aanvragen:

  • Abonnement verlengen
  • Nieuw abonnement met nummerbehoud
  • Nieuw abonnement zonder nummerbehoud

Voorwaarden

Op alle bestellingen zijn de algemene voorwaarden van de mobiele providers en de bijzondere voorwaarden van UnitedConsumers van toepassing. Alle tarieven en aanbiedingen zijn onder voorbehoud en zijn geldig tot en met de laatste dag van de actietermijn en zolang de voorraad strekt.

Let op: uw aanvraag, inclusief ondertekend contract en de benodigde kopieën, moet uiterlijk op de laatste dag van de actietermijn door UnitedConsumers zijn ontvangen. Dit kan per post en via e-mail.

UnitedConsumers
t.a.v. Afdeling Aanvragen
Postbus 2221
5500 BE Veldhoven

E-mail: gsm@unitedconsumers.com