NIEUW: Apple iPhone 6

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 5 september 2014

Vanavond maakt Apple tijdens het Apple Event nieuwe producten bekend. We verwachten onder andere de nieuwe iPhone 6 en de spectaculaire update van het besturingssysteem van Apple, iOS. Blijf op de hoogte en volg het Apple Event live!

Apple iPhone 6

Hoewel er nog niets definitief bekend is over de nieuwste smartphone van Apple, zijn er een aantal hardnekkige geruchten over de iPhone 6. Zo zal het toestel een groter scherm krijgen dan zijn voorgangers. Waarschijnlijk in twee varianten: een met een 4,7 inch scherm en een met een 5,5 inch scherm. De iPhone 6 is bovendien erg dun en heeft afgeronde randen.

iOS 8: nieuw besturingssysteem

De update naar iOS 8 wordt door Apple aangekondigd als een van de grootste wijzigingen in het besturingssysteem. Zo krijgt de foto app een make-over waardoor het nog makkelijker wordt om foto's te maken en terug te vinden. Ook de berichtendienst iMessage is in het nieuw gestoken en herkent het toetsenbord aan wie u een bericht typt.

iOS 8 is ook geschikt voor oudere modellen, zoals de iPhone 4S, iPhone 5C en iPhone 5S.