Samsung kondigt Galaxy S9 en S9 Plus aan

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 27 februari 2018

Samsung heeft de langverwachte Galaxy S9 en S9 Plus aangekondigd op het Mobile World Congress in Barcelona. De nieuwe vlaggenschepen zijn voorzien van innovatieve software en beschikken over een aantal nieuwe functies, zoals bewegende emoji.

 

Goedkoop abonnement afsluiten

De camera is het hoogtepunt van beide toestellen. De S9 Plus beschikt namelijk over een dubbele camera met groothoeklens en telelens, die allebei zijn voorzien van optische beeldstabilisatie. De S9 heeft een enkele camera, maar is net als zijn grote broer voorzien van een Low Light camera met dubbel diafragma (f1.5 – f2.4). Daardoor kunnen de smartphones ook bij weinig licht goede foto’s maken met veel details. Daarnaast zijn ze voorzien van een Super Speed Dual Pixel-sensor die tot twaalf foto’s in één beeld combineert en kunnen ze superslowmotion-video’s maken.

Bewegende emoji’s

De nieuwste Galaxy-toestellen zijn ook voorzien van gepersonaliseerde emoji, dat te vergelijk is met die op de Apple iPhone X. Het toestel maakt met augmented reality 2D-beelden van uw gezicht en maakt er een 3D-model van met uw gezichtsuitdrukking. Dit kunt u gebruiken in video’s, maar ook als GIF op bijvoorbeeld Whatsapp.

Live translation

Dankzij de nieuwe camera is het ook mogelijk om live vertalingen te doen met Bixby Live Translation. Richt de camera op een tekst en de telefoon vertaalt hem in de taal naar keuze. Dit wordt gedaan met augmented reality, dus u ziet de tekst terug zoals u er een foto van maakte, maar dan in een begrijpelijke taal. Het is ook mogelijk om uw calorieverbruik bij te houden en producten te kopen die u ergens heeft gezien.

Water- en stofafstotend

De Samsung Galaxy S9 en S9 Plus zijn net als hun voorgangers weer water- en stofdicht. Daarnaast kunt u het toestel draadloos opladen en het geheugen uitbreiden tot 400 GB. Het toestel is beveiligd met Knox 3.1 en u kunt voor drie biometrische authenticatiemogelijkheden kiezen: irisscan, vingerafdruk en gezichtsherkenning.

Samsung Galaxy S9 en S9 Plus pre-order bij UnitedConsumers

Officieel gaan de toestellen op 16 maart de verkoop in, maar u kunt hem nu al bestellen bij UnitedConsumers als pre-order. Bestel hem nu en ontvang € 400,- inruilkorting! Goed voor elkaar.