UnitedConsumers vindt het belangrijk om verantwoordelijkheid te nemen wat betreft duurzaamheid. Vandaar dat wij al een aantal jaren standaard groene stroom leveren aan al onze klanten. Daarnaast vindt UnitedConsumers het belangrijk om ook intern een bijdrage te leveren aan een duurzame toekomst. Voor een beter milieu en met het oog op de toekomst.

UnitedConsumers is een digitaal georiënteerd bedrijf, waarbij de communicatie hoofdzakelijk verloopt via de digitale wegen. Om onnodig papierverbruik te voorkomen, worden onze diensten grotendeels via het internet en de telefoon afgenomen. UnitedConsumers maakt daarnaast gebruik van sensorlampen, om het energieverbruik binnen het bedrijf te beperken. Tevens wordt de CO2-uitstoot door woon-werkverkeer teruggedrongen door carpoolen te stimuleren. Zo probeert UnitedConsumers haar nadelige effecten op het milieu te reduceren.

Om zich nog meer te richten op maatschappelijk verantwoord ondernemen is UnitedConsumers een trotse partner van MVO Nederland. Samen met 2000 andere bedrijven maakt UnitedConsumers deel uit van het grootste MVO-bedrijvennetwerk van Europa. Het doel van MVO Nederland is om partijen samen te brengen en te zorgen voor verandering. Door betere samenwerkingen zijn bedrijven in staat om bij te dragen aan een duurzame en eerlijke wereld.

Als zelfstandige energieleverancier neemt UnitedConsumers haar verantwoordelijkheid op het gebied van energievoorziening en -gebruik. Naast het leveren van groene stroom, voorziet UnitedConsumers haar klanten van informatie en advies over het besparen van energie. Sinds kort is UnitedConsumers aangesloten bij Stichting Energy Valley. Het Noord Nederlandse bedrijf werkt samen met bedrijven en andere kennisinstellingen om de economie te versterken door gebruik te maken van schone en innovatieve energie. Als leverancier van groene energie draagt UnitedConsumers hier dan ook graag haar steentje aan bij.

Groene energie

Met UnitedConsumers Energie krijgt u 100 procent groene stroom tegen een voordelig energietarief. Zo draagt u een steentje bij aan een beter milieu en houdt u tegelijkertijd meer over voor de leuke dingen in het leven. Wilt u ook overstappen?