Onderzoeksresultaten Klantenservice UnitedConsumers door GFK

Naar aanleiding van het onderzoek naar de klantenservice in de energiesector, onlangs uitgevoerd door onderzoeksbureau Intomart GfK, kunnen wij met trots melden dat we als beste naar voren komen van alle klantenservices.

 

Uitslag GFK November 2012

 

De resultaten van het onderzoek

Uit het onderzoek blijkt dat UnitedConsumers bij het kwaliteitsoordeel op alle punten bovengemiddeld scoort en op drie punten zelfs het beste:

  • De wachttijd tot het spreken van de juiste klantenservicemedewerker bij UnitedConsumers duurt gemiddeld slechts 42 seconden.
  • 81% van de deelnemers is tevreden over de medewerker
  • 86% is tevreden over de afhandeling van de vraag/probleem of klacht
  • 89% is tevreden over de duidelijkheid van het keuzemenu bij UnitedConsumers
  • Als overall rapportcijfer krijgt UnitedConsumers een 8,2. Het hoogste rapportcijfer in het onderzoek

 

UnitedConsumers trots op resultaat

UnitedConsumers is natuurlijk ontzettend trots op de behaalde scores! We willen daarom al onze klanten die aan dit onderzoek hebben meegewerkt, bedanken voor dit mooie resultaat. Uiteraard blijven wij ons inspannen om u ook in de toekomst de beste service voor de laagste prijs te bieden.

Over het onderzoek

Intomart GFK Intomart GfK voerde het onderzoek uit in opdracht van het Ministerie van ELI (o.a. Economische Zaken). Door te bellen met klantenservices keek men naar de wachttijd en de kosten van het gesprek. Ook is er een panel van consumenten gevraagd naar de tevredenheid over de klantenservice van hun eigen energieleverancier. Klik hier voor het volledige onderzoek (PDF).

Nog geen klant bij UnitedConsumers?

Probeer het vrijblijvend uit! Mede door de gegarandeerde korting en beste service krijgt UnitedConsumers al jaren een top 3 notering. Bent u nog geen klant en wilt u uitproberen waarom anderen UnitedConsumers Energie zo goed beoordelen?

Bron: Klantenservice telecom- en energiebedrijven,
Onderzoek in opdracht van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie.
Uitgevoerd door: Intomart GfK.