Hoe werkt deze actie?

Als u nu overstapt naar UnitedConsumers Energie krijgt u er naast het voordeel van € 340,00 Stapelkorting ook een gratis Praxis cadeaukaart bij. De waarde van de cadeaukaart bedraagt € 75,00 en is zes maanden geldig (verloopt na 1 oktober 2016).

Gratis cadeaukaart van Praxis

Het bedrag van € 75,00 op de Praxis cadeaukaart kunt u vrij besteden in alle Praxis winkels. Gaat u met het mooie weer dat in aantocht is voor tuingereedschap? Of knapt u liever uw huis op met het nodigde klusmateriaal? U bent vrij om de cadeaukaart uit te geven aan de producten die u wilt.

Het is ook mogelijk om extra te besparen via de Praxis cadeaukaart. Met energiebesparende producten kunt u eenvoudig uw energierekening nog verder verlagen. Kies bijvoorbeeld voor radiatorfolie om meer warmte binnen te houden. Ga douchen onder een energiebesparende douchekop, waarmee u 50 procent warm water bespaart per douchebeurt. Gebruik led lampen om voor dezelfde hoeveelheid licht minder energie te verbruiken. Met het gebruik van deze producten bespaart u al snel € 100,00 per jaar.

Voordelen UnitedConsumers Energie

Bij UnitedConsumers Energie bent u verzekerd van goede overstapgaranties. U krijgt gemiddeld € 340,00 Stapelkorting en het tarief is altijd goedkoper dan uw regioleverancier. Eventuele opzegboetes worden door UnitedConsumers vergoed en u bent gegarandeerd van de beste service.

UnitedConsumers Energie levert 100 procent groene stroom. Wilt u ook overstappen? Meld u dan vandaag nog aan voor UnitedConsumers Energie en profiteer mee.