Waar wordt men op beoordeeld?

Het jaarlijkse GfK onderzoek wordt gehouden onder ruim 15.000 huishoudens, waarbij men gevraagd wordt om de eigen energieleverancier te beoordelen. Meegenomen in het onderzoek worden onder andere de prijs, hulpvaardigheid, bereikbaarheid en de deskundigheid van hun energieleverancier. UnitedConsumers Energie kreeg in 2008 een eigen leveranciersvergunning en wordt sindsdien meegenomen in dit grootschalige onderzoek.

UnitedConsumers al 4 jaar aan de top

Ook in 2008, 2009 en 2010 werd UnitedConsumers Energie al genomineerd voor deze prijs, waarbij de prijs in 2008 zelfs door ons gewonnen werd. UnitedConsumers Energie hoort dus al 4 jaar bij de top van de Nederlandse energieleveranciers.

Bekendmaking op dinsdag 24 januari 2012

Op dinsdag 24 januari wordt door GfK bekend gemaakt wie de felbegeerde prijs in ontvangst mag nemen. Ook Greenchoice, Delta en Woonenergie zijn nog in de race om de prijs te mogen ontvangen.

Nog geen klant bij UnitedConsumers? Probeer het vrijblijvend uit!

Mede door onze gegarandeerde korting en beste service hebben we een top 3 notering gekregen. Bent u nog geen klant en wilt u uitproberen waarom anderen ons zo goed beoordelen?
Meld u dan nu aan en bespaar ook 340 euro!