Hi is in 1996 opgericht door KPN als hip merk om ook jongeren te trekken. Na bijna twintig jaar neemt KPN afscheid van het merk Hi. Met de actuele ontwikkelingen omtrent mobiele telefonie, is er geen hip merk meer nodig om jongeren aan te trekken. De prioriteit van bellen en smsen verschuift naar datagebruik. Altijd en overal verbonden zijn, het streamen van filmpjes en muziek, delen op Social media, dat zijn de huidige wensen van de gemiddelde mobiele beller. KPN en Hi zijn naar elkaar toe gegroeid en daardoor heeft KPN het jongerenmerk niet meer nodig.

Hi bij UnitedConsumers

Ook klanten van UnitedConsumers die een abonnement bij Hi hebben, zullen geen verschil merken. De einddatum van het contract, bundelsamenstelling en het telefoonnummer zullen hetzelfde blijven. Over het cadeau van KPN voor de Hi-bellers, zullen de klanten persoonlijk worden ingelicht door KPN zelf.

Alle Hi-abonnementen en prepaid aansluitingen zullen tussen 23 april en 1 juli worden overgezet naar KPN.

GSM abonnementen met korting

Bij UnitedConsumers kunt u Sim Only vergelijken en het goedkoopste telefoon abonnement afsluiten. Als u al een telefoon heeft, is een Sim Only abonnement ideaal voor u. Naast KPN hebben wij een uitgebreid aanbod in abonnementen met de nieuwste toestellen. U verdient meer.