UnitedConsumers in actie voor de Hartstichting

Wanneer u via de website van de Hartstichting uw zorgverzekering bij UnitedConsumers afsluit, krijgt u tot 10% korting op uw premie. Daarnaast steunt u tegelijkertijd de Hartstichting. Hoe dat werkt? Bij iedere aanmelding via de Hartstichting doneert UnitedConsumers automatisch geld voor de strijd tegen hart- en vaatziekten. Zo geniet u zelf van het voordeel en helpt u tegelijkertijd vele anderen in de strijd tegen hart- en vaatziekten.

Hartstichting ServicePakket

UnitedConsumers komt samen met VGZ in actie voor de Hartstichting nog een extraatje voor u: een speciaal ServicePakket. Hiermee krijgt u toegang tot de persoonlijk Zorg & VerzekeringsCoach waar u terecht kunt voor al uw zorg- en verzekeringszaken, zoals wachtlijstbemiddeling en een second opinion. Ook profiteert u van de 'Altijd Welkom Service' waardoor er geen selectiecriteria zijn voor de aanvullende verzekeringen. Wilt u gebruik maken van het Hartstichting ServicePakket? Dan levert u hiervoor 2% van uw korting op de basisverzekering in.

Hartfeiten:

U wilt er waarschijnlijk liever niet bij stilstaan, maar hart- en vaatziekten behoren tot de belangrijkste doodsoorzaken in ons land.

  • Wekelijks krijgen ongeveer 300 Nederlanders buiten het ziekenhuis een hartstilstand.
  • Hart- en vaatziekten slaan vaak onverwacht toe, zonder voortekenen vooraf.
  • Hart- en vaatziekten vormen doodsoorzaak nummer 1 onder vrouwen.
  • Reanimatie binnen 6 minuten vergroot de kans op overleving.

 

UnitedConsumers draagt de Hartstichting een warm hart toe. Draagt u ook uw steentje bij? Alleen samen kunnen we hart- en vaat ziekten verslaan. Een gezond, leuk, goed en langer leven willen we allemaal, toch? Kijk hier voor meer informatie over de samenwerking tussen UnitedConsumers en de Hartstichting.