Zorgverzekering naar Keuze

Zoals u van ons gewend bent krijgt u ook in 2016 via het UnitedConsumers ZorgCollectief korting op uw basisverzekering van VGZ. U heeft de keuze uit drie verschillende basisverzekeringen: de VGZ Goede Keuze verzekering met 5% korting, de VGZ Ruime Keuze verzekering en de VGZ Eigen Keuze verzekering met beide maar liefst 10% korting. Zo kunt u altijd de zorgverzekering afsluiten die het beste bij u past. In het volgende overzicht vindt u de premies die u voor de basisverzekering via UnitedConsumers betaalt.

Basisverzekering
Korting
Premie UnitedConsumers
VGZ Goede Keuze
5%
€ 94,95
VGZ Ruime Keuze
10%
€ 97,15
VGZ Eigen Keuze
10%
€ 102,55

U verdient meer

Wilt u zich extra verzekeren voor zorg die niet vanuit het basispakket wordt vergoed? Ook dat is mogelijk. Bij UnitedConsumers ZorgCollectief heeft u keuze uit alle aanvullende verzekeringen via VGZ. Voor € 7,19 per maand sluit u al een aanvullende verzekering af. Aanvullend Goed, Beter of Best. De keuze is aan u.

Zien hoeveel u kunt besparen? Bereken uw premie

Benieuwd hoeveel u volgend jaar kunt besparen op uw zorgverzekering? Bereken dan vrijblijvend uw premie. Voor € 97,15 per maand heeft u al een naturaverzekering met de beste zorg en het laagste eigen risico. Overstappen is heel eenvoudig. Meld u voor 1 januari 2016 aan bij UnitedConsumers en wij regelen uw overstap van A tot Z. Bovendien staan we als tussenpersoon altijd voor u klaar! Goed voor elkaar.