Contact
Mijn UnitedConsumers

Vacature Teamlead Externe Marketing

| kaart Eindhoven | klok 32 - 40 uur papier HBO |

Als Teamlead externe marketing ga je samen met het team externe marketing op zoek naar nieuwe samenwerkingspartners voor UnitedConsumers en breid je bestaande partnerships verder uit. Je stuurt het team van affiliate- en new business marketeers naar grote hoogte en samen met hen zorg je ervoor dat UnitedConsumers online weer op de kaart wordt gezet.


Deel deze vacature

whatsapp
linkedin

Wat ga je precies bij ons doen?

Het team externe marketing gaat op zoek naar samenwerkingsmogelijkheden voor UnitedConsumers, met als doel zo veel mogelijk consumenten kennis laten maken met de voordelen van ons collectief. Als Teamlead externe marketing zorg je ervoor dat de juiste doelen voor het team gesteld worden, dat marketeers de begeleiding krijgen die ze nodig hebben en dat het maximale uit het team gehaald wordt.

Daarnaast werk je zelf ook graag mee om UnitedConsumers online op de kaart te zetten. Denk aan: het opzetten van samenwerkingen via affiliate netwerken, prijsvergelijkers, online platformen en andere kanalen. Je maakt gebruik van online en offline partners die hun netwerk inzetten om de producten van UnitedConsumers te promoten. Dat kan bijvoorbeeld via een online platform, e-mailmarketing, banners, affiliate marketing of een andere vorm van promotie.

Als Teamlead externe marketing houd je je deels bezig met het opzetten van mooie, grote samenwerkingen en deels met de aansturing van het team om te zorgen voor zichtbaarheid voor UnitedConsumers, verkeer naar de website en het benutten van commerciële kansen.


Kom in contact met ons

Ben jij enthousiast over deze functie en wil je dat graag met ons delen? Wij komen graag in contact met je om jouw verdere vragen te beantwoorden. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Meer weten over de vacature Teamlead externe marketing?


Wat krijg je?

Een competitief salaris dat wordt aangevuld met uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan zaken als: een optie op meer vrije dagen, zelf kiezen wanneer je vakantiegeld wordt uitbetaald, een vaste eindejaarsbonus én een variabele prestatiebonus.

 

munten

Een aantrekkelijk salaris

brief

Uitgebreide arbeidsvoorwaarden

team

Een enthousiast team

certificaatje

Investeren in jouw toekomst

kroon

Een échte 'UC'er' worden

 


Ben jij de Teamlead externe marketing die we zoeken?

Ben jij commercieel ingesteld en word je blij van het opzetten van mooie samenwerkingen? En wil je dit graag samen met een mooi team doen dat je helpt om hun doelen te bereiken? Dan is dit een functie die mogelijk goed bij je past. We zoeken iemand die het leuk vindt om zelf nog als marketeer nieuwe samenwerkingen op te zetten, maar ook om een team van marketeers te vormen en te begeleiden om gezamenlijk UnitedConsumers te gaan promoten.

  • 3 tot 4 jaar ervaring in (online) marketing;
  • HBO-opleiding richting commerciële economie of marketing;
  • Je kunt een jong team aan marketeers begeleiden en maximaal laten presteren;
  • Je bent proactief, resultaatgericht en haalt graag het maximale uit een samenwerking;
  • Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling.
    Fluent Dutch is required in this position. Please do not apply if you do not understand/speak Dutch on a native level.

Over UnitedConsumers

UnitedConsumers is een jong, hecht en informeel bedrijf in Eindhoven. Al meer dan 20 jaar helpen we consumenten besparen op de vaste lasten. Goede service voor onze klanten staat hierbij voorop. De korte lijnen en open sfeer maken dit mogelijk.

Unieke locatie

Je vindt ons kantoor tegenover Eindhoven Airport en we zijn goed bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer of met de auto. Een kantoor met een gezellige en ruime werkplek voor alle medewerkers.


Hier wil je bij zijn!

We werken hard, maar we vinden het ook belangrijk dat we samen leuke activiteiten ondernemen. Zo hebben we iedere maand een gezellige donderdagmiddagborrel in onze eigen tuin. Ook hebben we jaarlijks een barbecue om de zomer in te luiden. En vieren we ook ons ‘kerstfeest’ in de zomer, omdat het in december al druk genoeg is!


Jouw sollicitatie

Kan jij je helemaal vinden in het profiel van Teamlead externe marketing en klinkt dit als de perfecte nieuwe baan voor jou? Neem dan nu contact met ons op en wie weet zien we elkaar binnenkort voor een eerste kennismaking!Mignon Poldermans
Talent Acquisition Officer

boogje

Tel: 06 27 84 27 77

Contact met Mignon


* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Locatie tags

| Eindhoven | Vacatures Brabant | Vacatures Eindhoven | Werken in Zuid Oost Brabant |

Functie tags

| Teamlead externe marketing | Online  marketeer | Teamlead Teamleider externe marketing |