Uw persoonlijke kortingstegoed

Deelnemers van UnitedConsumers, in het kort UC, krijgen korting op hun autoverzekering, zorgverzekering, energie, GSM abonnement en brandstof. De korting verrekenen we niet direct met de prijs, maar ontvangt u in uw persoonlijke kortingstegoed. Zo spaart u ongemerkt een mooi bedrag per jaar!

Hoe werkt het kortingstegoed?

Na uw aanmelding bij UnitedConsumers kunt u zelf uw inloggegevens instellen. Hierna kunt u met uw inlognaam en wachtwoord eenvoudig uw opgebouwde korting en persoonlijke gegevens bekijken op Mijn UnitedConsumers.

Ja, ik meld me aan!

Bent u ingelogd, dan komt u op een overzichtspagina terecht waar u per product uw gespaarde bedrag ziet staan. Door op de bedragen te klikken, krijgt u een meer gedetailleerd overzicht van uw opgebouwde korting.

Voorbeeld kortingstegoed

Goedemiddag Bas Poell, welkom op uw UnitedConsumers pagina!
Uw totale kortingstegoed:
Uw korting op tanken
Korting direct bij tankstation gekregen

181,54
148,84
 
-
Uw korting op stroom
(korting in opbouw)

182,94
37,84
 
Uw korting op gas
(korting in opbouw)

119,96
26,79
 
Uw korting op GSM 42,12  
Uw korting op autoverzekeringen 104,16  
Uw korting op zorgverzekeringen 586,32  
Deelnemers bonus 22,50  
Uw opgebouwde korting (incl. € 78,53 btw) 1090,70 +
Kaartbijdrage tanken 5,00 -
Uw uitgekeerde korting 792,00 -
Uw openstaande kortingstegoed 293,70  

Meld een ander aan en verdien € 2,50

U ontvangt een vergoeding van € 2,50 voor iedere nieuwe deelnemer die zich via u bij UC aanmeldt. Deze deelnemerbonus vindt u terug in uw persoonlijke kortingstegoed. Lees hier de actievoorwaarden.

Uw korting laten uitbetalen

U kiest zelf wanneer u de korting laat uitbetalen. In principe worden iedere 15e van de maand kortingstegoeden op aanvraag uitgekeerd. Aanvragen tot uitkering die voor de 10e van de maand zijn gedaan, worden dan tussen de 15e en de 20e van de maand op uw rekening bijgeschreven, mits uw tegoed voldoende is. U bepaalt zelf wanneer u de korting laat uitbetalen: iedere maand een beetje of een paar keer per jaar een groter bedrag.

Uw gegevens

Hier kunt u uw persoonlijke gegevens wijzigen.