Contact
Mijn UnitedConsumers

UnitedConsumers: van korting naar bespaartegoed

Deelnemers van UnitedConsumers besparen op hun autoverzekering, zorgverzekering, energie, mobiel abonnement en brandstof. De korting verrekenen we niet direct met de prijs, maar ontvangt u in een persoonlijk bespaartegoed. Zo besparen meer dan 500.000 deelnemers jaarlijks honderden euro's op hun vaste lasten.

Ja, ik meld me aan!

Voorbeeld van de korting

U betaalt bijvoorbeeld voor uw autoverzekering € 50,- per maand. Bij UnitedConsumers krijgt u 10% korting op deze verzekering (Bekijk de actuele actiekorting). Dat betekent dat er maandelijks € 5,00 in uw persoonlijke bespaartegoed wordt gestort. Na 12 maanden heeft u dus op een eenvoudige manier € 60,00 gespaard.

Korting uit laten betalen

In Mijn UnitedConsumers kunt u op elk moment uw persoonlijke bespaartegoed inzien en beheren. U ziet ook per product hoeveel u heeft bespaard. Met één druk op de knop kunt u het gespaarde bedrag - of een deel ervan - op uw bankrekening laten uitbetalen. Wanneer u de korting vóór de 10e van de maand aanvraagt, ontvangt u het bedrag tussen de 15e en de 20e van diezelfde maand op uw bankrekening.

Besparen op uw vaste lasten

UnitedConsumers helpt u op een leuke manier besparen op uw vaste lasten. U heeft natuurlijk liever dat deze maandelijks terugkerende kosten zo laag mogelijk liggen. Als consumentencollectief houden we prijzen laag met vaste en variabele kortingsbedragen. Die korting wordt maandelijks uitgekeerd in uw eigen spaarpot, ook wel bespaartegoed genoemd.

Voorbeeld persoonlijk bespaartegoed

Klik op de tabel om een voorbeeld van een Mijn UnitedConsumers pagina met het bespaartegoed te zien.

Uw totale bespaartegoed

Bonus
€ 25,00
Opgebouwd
€ 1.122,84
Verrekend
€ 0,00
Openstaand
€ 822,84