UnitedConsumers: van korting naar bespaartegoed

Deelnemers van UnitedConsumers besparen op hun autoverzekering, zorgverzekering, energie, GSM abonnement en brandstof. De korting verrekenen we niet direct met de prijs, maar ontvangt u in uw online bespaartegoed.

Hoe werkt het bespaartegoed?

Met de UnitedConsumers korting (be)spaart u iedere maand een kortingsbedrag in uw online bespaartegoed. Het bespaartegoed is een unieke constructie waarmee meer dan 500.000 deelnemers jaarlijks honderden euro's besparen op hun vaste lasten.

Een kort rekenvoorbeeld: u betaalt voor product A een bedrag van € 110,00 per maand. Bij UC krijgt u maandelijks 10% korting. Dat betekent dat maandelijks € 11,00 in uw UnitedConsumers bespaartegoed wordt gestort. Na 12 maanden heeft u dus op een makkelijke manier € 132,00 gespaard.

Ja, ik meld me aan!

Uw totale bespaartegoed

Bonus
€ 25,00
Opgebouwd
€ 1.122,84
Verrekend
€ 0,00
Openstaand
€ 822,84

Uitkering bespaartegoed

In uw Mijn UnitedConsumers ziet u per product het bespaarde bedrag en de datum waarop de korting is bijgeschreven in uw tegoed. Hoe meer producten en korting u spaart, hoe sneller uw bespaartegoed groeit. Het gespaarde geldbedrag is uw eigendom. U kunt het bespaartegoed op ieder moment laten uitkeren als u dat wilt. Bijvoorbeeld maandelijks of in één keer aan het einde van het jaar.

U kunt uw gespaarde korting laten uitkeren wanneer het u uitkomt. Gewoon in euro's op uw bankrekening. Wanneer u de korting voor de 10de van de maand aanvraagt, wordt het opgevraagde bedrag tussen de 15de en 20ste van de maand op uw bankrekening gestort.

Besparen op uw vaste lasten

UnitedConsumers helpt u op een leuke manier besparen op uw vaste lasten. U heeft natuurlijk liever dat deze maandelijks terugkerende kosten zo laag mogelijk liggen. Als consumentencollectief houden we prijzen laag met vaste en variabele kortingsbedragen. Die korting wordt maandelijks uitgekeerd in uw eigen spaarpot, ook wel bespaartegoed genoemd.

Leuker leven doel

Bij UnitedConsumers zijn wij ervan overtuigd dat mensen gelukkig worden van korting en (be)sparen. Bij reguliere kortingsacties verdwijnt het bespaarde bedrag al snel door andere aankopen. Bij UnitedConsumers doen we het anders. Doordat u de korting opspaart in een bespaartegoed, houdt u écht geld achter de hand. Dat is één van de vele redenen dat deelnemers zich aanmelden bij UnitedConsumers.

Om sparen nóg leuker te maken hebben deelnemers van UC vaak een 'Leuker Leven Doel'. Zo spaart u doelgericht voor bijvoorbeeld een zonvakantie, nieuwe gadget of gewoon een extraatje aan het einde van het jaar. Wij houden u met regelmaat op de hoogte over de tussenstand van uw leuker leven doel en het behaalde resultaat. Zo doen we dat.