Ledenvoordeel

Meer ledenvoordeel voor uw leden

Welkom bij UnitedConsumers. Op deze pagina vindt u meer informatie over hoe wij u kunnen helpen uw ledenvoordeel uit te breiden. UnitedConsumers is een consumentencollectief. Onze deelnemers sparen korting op vaste lasten. Korting sparen gebeurt in een persoonlijk bespaartegoed, een soort spaarpotje wat op ieder moment uitgekeerd kan worden. Bij UnitedConsumers bespaart men op de volgende vaste lasten:

  • Energie
  • Brandstof
  • Zorgverzekering
  • Autoverzekering
  • GSM abonnement
UnitedConsumers is er voor iedereen. Ook voor uw leden. Zoekt u extra acties voor uw leden? Wilt u uw ledenvoordeel uitbreiden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Goed voor elkaar.

Uw ledenvoordeel uitbreiden?

Graag helpen wij u het voordeel voor uw leden uit te breiden. Wellicht kunnen wij u een exclusief voordeel bieden, bovenop onze huidige kortingen. Stuur uw verzoek naar marketing@unitedconsumers.com en wij nemen contact met u op voor de mogelijkheden. U kunt natuurlijk ook bellen: 040 235 05 60. Maak een willekeurige keuze in het menu en onze collega van de servicedesk zal u doorverbinden.

Korting op vaste lasten

Uw leden zijn bij ons voordeliger uit. Jaarlijks kunnen zij veel geld terugkrijgen door deel te nemen aan ons consumentencollectief. Onze deelnemers hebben een persoonlijk bespaartegoed op Mijn UnitedConsumers waarin ze hun opgebouwde korting kunnen inzien en laten uitkeren op hun bankrekening. Bij ieder product werkt de korting op een andere manier, maar we hebben het simpel gehouden.

Zorgverzekering

10% korting op de basisverzekering. Een zorgverzekering via UnitedConsumers loopt bij VGZ.

Autoverzekering

5% korting op een WA, WA+beperkt Casco of WA + Casco autoverzekering. Bij UnitedConsumers heeft u keuze uit meer dan 11 autoverzekeraars. Door autoverzekeringen te vergelijken vindt u de beste verzekering voor de laagste prijs.

Energie

Bij UnitedConsumers Energie krijgt iedere deelnemer standaard een welkomstbonus van € 70,00. Deelnemers met een driejarig contract met vast energietarief krijgen daar bovenop nog 1,5 cent verbruikskorting en € 30,00 vaste korting per jaar. Bij een driejarig contract met variabel energietarief krijgen deelnemers 1 cent verbruikskorting op het gemiddelde variabele tarief van Nuon, Essent en Eneco en € 30,00 vaste korting per jaar.

Mobiel abonnement

Of u nu kiest voor een Sim Only of een abonnement met toestel: met UnitedConsumers krijgt u bij verschillende providers tot wel 2 maanden gratis bundeltegoed. Hierdoor bent u goedkoper uit dan rechtstreeks bij de provider.

Tanken

Met de UnitedConsumers Tankkaart tankt u gegarandeerd goedkoper. Met 600 tankstations is een afspraak gemaakt over de korting die met de tankkaart wordt ontvangen. Er zijn twee kortingsgaranties:

  • Garantie 1: gegarandeerd 6 cent korting op alle brandstoffen. Op benzines en diesels is de garantie zelfs vaak 10 cent en bij LPG 20 cent per liter.
  • Garantie 2: korting bovenop de korting aan de pomp (1 tot 3 cent).

Partnervoordeel

Heeft u interesse in een samenwerking met UnitedConsumers?
Bekijk ons partner- en tankprogramma.

Terug naar boven