Contact
Mijn UnitedConsumers

Heeft UnitedConsumers een app?

UnitedConsumers heeft (nog) geen app. In plaats daarvan maken we sinds begin 2018 gebruik van een Progressive Web App. Een Progressive Web App is een website die zich voelt en gedraagt als een app. Voor u heeft dat veel voordelen. Welke dat zijn en hoe de Progressive Web App werkt leggen we hieronder graag voor u uit. Dat is wat we doen.

Dankzij de Progressive Web App van UnitedConsumers kunt u onze website een plaats geven op uw homescherm. U krijgt vervolgens een snelkoppeling te zien en wanneer u daarop klikt opent de website, die eruit ziet als een app. Wanneer u de website twee keer bezoekt zult u zelf de vraag krijgen of u een snelkoppeling wilt toevoegen aan het homescreen.

Ontvang pushmeldingen

Met een Progressive Web App kunt u op uw smartphone pushmeldingen van ons ontvangen en de website op dezelfde snelheid gebruiken als u van ons gewend bent. Zo kunnen we u in de toekomst nog sneller informeren. De app is schermvullend, u zult niet langer de adresbalk van uw browser zien. Dankzij onze Progressive Web App hoeft u geen nieuwe app te installeren.

Op elk moment inzicht in uw producten

De app werkt voor iedere gebruiker op zowel iOS en Android, welke browser u ook gebruikt. Zo heeft u op elk moment inzicht in uw producten en uw bespaartegoed, ook wanneer uw verbinding even wat minder goed is. De Progressive Web App maakt gebruik van een https;-protocol, waardoor u niet in hoeft te zitten over de beveiliging van uw gegevens.

Wat heb ik hiervoor nodig?

De Progressive Web App kan voor Google Chrome gebruikers sinds versie 57 worden gebruikt. Met de iOS 11.3-update van begin maart krijgen ook Safarigebruikers toegang tot de Progressive Web App. Windowsgebruikers hebben via Windows 10 de mogelijkheid om gebruik te maken van Progressive Web Apps. Ook Firefox 58 voor Android biedt ondersteuning.

Hoe werkt het?

De Progressive Web App gebruiken is heel makkelijk. Afhankelijk van uw besturingssysteem zijn er twee manieren:

Android
  1. Ga naar https://www.unitedconsumers.com
  2. Tik op de menuknop rechtsboven of rechtsonder.
  3. Kies voor "Toevoegen aan startscherm".
  4. U kunt de site een herkenbare naam geven of de naam laten staan.
  5. Kies voor "Toevoegen". De app staat nu op uw beginscherm en is klaar voor gebruik.
iOS
  1. Ga naar https://www.unitedconsumers.com
  2. Klik op het deel icoon in de navigatiebalk (het vierkantje met het pijltje omhoog).
  3. In de onderste rij van het deelmenu kunt u naar links of rechts vegen en daar zult u "Zet op beginscherm" zien staan. Klik daarop en u zult onze app op uw beginscherm zien staan. Klaar voor gebruik.

Heeft u nog vragen?

Is er iets niet duidelijk? Wij helpen u graag met uw vragen over onze Progressive Web App. Mail ons op info@unitedconsumers.com of bel naar 040 235 05 60 (lokaal tarief) van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 21:00 uur en zaterdag van 8:30 tot 17:00 uur.