Contact
Mijn UnitedConsumers

Dit vinden wij belangrijk

Eenvoudig besparen op uw vaste lasten

Vaste lasten nemen meestal een flinke hap uit uw budget, dat u liever anders zou besteden. Bovendien zijn het vaak ingewikkelde producten. Bij UnitedConsumers kan dit anders. Wij nemen de lasten uit uw handen en leggen het u uit in begrijpelijk taal. Goed voor elkaar.

UnitedConsumers biedt u voordeel op energie, brandstof, verzekeringen en GSM abonnementen. Zodat u meer overhoudt voor waar u echt blij van wordt. Daar draait het om bij UnitedConsumers. Uw belangen staan bij ons voorop. Daarom bieden wij u iedere dag weer voordeel met de beste service. Geen gedoe, wel het voordeel.

Iedereen is welkom

Besparen begint bij uw inschrijving: deelname is gratis. Zo houden we ons collectief laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Ruim 500.000 deelnemers besparen via UnitedConsumers op hun vaste lasten. Dit geeft u meer ruimte voor de leuke dingen in het leven. U verdient meer.

Afspraak is afspraak

Wij vertellen u graag dat wij eerlijk en betrouwbaar werken, dat wij ons aan onze afspraken houden en dat wij u de beste service leveren. Maar onze deelnemers kunnen dat veel beter. Wij reageren altijd op opmerkingen en staan open voor suggesties om onze producten en service te blijven verbeteren. Dat is wat we doen.

Wij staan voor u klaar

U vindt veel informatie over onze producten op onze website. Zo kunt u meer dan 100 verschillende autoverzekeringen vergelijken en vindt u tips om energie te besparen. Heeft u vragen? Onze klantenservice helpt u graag met persoonlijk advies. E-mail beantwoorden we binnen één werkdag en als u ons belt, krijgt u direct een deskundige medewerker aan de lijn. Overdag, 's avonds en ook op zaterdag. Zo doen we dat.