Contact
Mijn UnitedConsumers

UnitedConsumers nu ook op facebook en twitter te volgen

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 29 juni 2012

Sinds enkele jaren is social media enorm in opkomst, met name Twitter en Facebook zijn op het moment erg populair. Zo'n 10 jaar geleden zagen we hetzelfde met e-mail gebeuren, inmiddels is het versturen van e-mail de normaalste zaak van de wereld. Het is dus nog maar een kwestie van tijd voordat wij social media als "gewoon" ervaren. UnitedConsumers richt zich met haar dienstverlening vooral op internet, wat ons betreft hoort social media daar ook bij. Voortaan kunt u UnitedConsumers daarom ook vinden op Facebook, Twitter en Linkedin.

Word fan van ons op Facebook

Op onze Facebook pagina kunt u fan van ons worden door te klikken op de "vind ik leuk" button. Als fan blijft u op de hoogte van leuke acties, prijsvragen en aanbiedingen, het leuke is dat u op al onze berichten kunt reageren. Daarnaast plaatsen we er kleinere nieuwsberichten die het niet gehaald hebben in onze nieuwsbrief. Berichten die u leuk of interessant vindt, kunt u delen met uw vrienden en familie op Facebook. Als u ons nu leuk vindt op Facebook, doet u meteen mee aan de actie waarmee u een Apple iPad kunt winnen, deze wordt verloot bij 15.000 vind-ik-leuks. U vindt ons op www.facebook.com/UnitedConsumers.

Volg ons op Twitter

Op Twitter hebben we maar liefst 4 pagina's, voor iedere categorie één:

  • @UnitedConsumers Al het nieuws over UnitedConsumers leest u hier.
  • @Tankprijzen Ontvang dagelijks de brandstofprijzen van morgen.
  • @UC_Webcare Stel uw vragen aan onze klantenservice.
  • @UC_Jobs Wordt u onze collega? Volg hier onze vacatures.

We zouden het leuk vinden als u UnitedConsumers op Facebook en/of Twitter zou volgen. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van alles wat we bij UnitedConsumers doen.