Contact
Mijn UnitedConsumers

UnitedConsumers website geoptimaliseerd voor smartphone en tablet

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 17 oktober 2014

Hoera! UnitedConsumers heeft haar website totaal vernieuwd. Voortaan kunnen we u nóg beter van dienst zijn. Zoekt u een goedkope verzekering of wilt u besparen op uw energie? U vindt het niet alleen via uw computer, maar ook heel eenvoudig op uw smartphone en tablet! Besparen wordt zo wel heel gemakkelijk.

Korting regelen vanuit uw luie stoel

Het design van de UnitedConsumers website heeft een complete metamorfose ondergaan. Bas Poell, directeur van UnitedConsumers, is enthousiast: "Het nieuwe design is een enorme verbetering. Het geheel oogt rustiger. Daarbij past onze website zich nu aan het formaat van het beeldscherm aan waar het op getoond wordt. Of het nu op een mobiel of tablet is, in liggende positie of staand, het design verandert mee. Zo kunnen onze deelnemers bijvoorbeeld eenvoudig vanuit hun luie stoel hun verzekeringen regelen."

Vooruitstrevendheid past bij UnitedConsumers

In deze tijd zijn steeds meer mensen altijd en overal online. Informatie moet toegankelijk zijn. UnitedConsumers is één van de eersten in zijn segment die de website heeft geoptimaliseerd voor meerdere apparaten. Bas Poell: "We doen er altijd alles aan om de service voor onze deelnemers te blijven verbeteren. Met het nieuwe design maken we een grote sprong voorwaarts in onze dienstverlening naar de consument."

Altijd en overal de beste bespaartips voorhanden

Ook met onze vernieuwde website staan we voor u klaar met de beste deals, hoge kortingen en de uitstekende service die u van ons gewend bent. Wij blijven ons uiterste best doen om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Daarom geven we u niet alleen informatie over onze producten, maar doen we meer. De beste bespaartips? Uitleg over sim only? Onderhoudstips voor uw auto? Up to date informatie over de brandstofprijzen? U vindt het allemaal terug via uw computer, smartphone en tablet. Zo doen we dat.