Contact
Mijn UnitedConsumers

UnitedConsumers gaat verhuizen

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 18 februari 2015

Na maanden van voorbereiding is het zover: UnitedConsumers gaat verhuizen! Op vrijdag 27 februari verlaten wij het huidige pand aan de Luchthavenweg 55 en betrekken wij een nieuw pand aan de Luchthavenweg. Vanaf maandag 2 maart aanstaande staan wij voor u klaar vanuit onze nieuwe locatie!

Waar het begon

In 1999 willen oud-collega's Bas Poell en Paul van Selms iets doen tegen de hoge brandstofprijzen. Ze opperen het idee om via internet korting op tanken aan te bieden en dat wordt een succes. Binnen een jaar zijn er 25 tankstations aangesloten op 'Tanken met korting' en vanaf 2002 worden de producten GSM, Energie, Zorgverzekering en Autoverzekering toegevoegd aan het kortingsassortiment met als doel: de vaste lasten goedkoper maken. Lees hier meer over de geschiedenis van UnitedConsumers.

Waarom verhuizing

Na veertien jaar vertrekt UnitedConsumers uit het gebouw aan de Luchthavenweg 55. Door groei binnen het bedrijf en om klanten nog beter van dienst te zijn zocht UnitedConsumers naar een ander pand en vond daarin op Luchthavenweg 20 een geschikte locatie. UnitedConsumers gaat verhuizen naar een nieuwe werkomgeving in een pand dat de ruimte en mogelijkheden biedt om verder te bouwen aan de toekomst.

Nieuw adres

Luchthavenweg 20
5657 EB Eindhoven

Bereikbaarheid

In verband met de verhuizing is UnitedConsumers op vrijdag 27 februari vanaf 12.00 uur niet bereikbaar. Op maandag 2 maart vanaf 08.00 uur staat het team weer voor u klaar zoals u gewend bent. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Wij verheugen ons erop om u in het nieuwe pand nog beter van dienst te zijn.