Contact
Mijn UnitedConsumers

Opiness Beste Service Awards voor UnitedConsumers

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 5 maart 2015

UnitedConsumers is opnieuw in de prijzen gevallen. Voor de derde keer op rij kreeg UnitedConsumers de Opiness Beste Service Award voor energie en wist het ook de prijs voor beste zorgverzekeraar van 2014 - 2015 in de wacht te slepen. De Beste Service Award is een consumentenprijs en wordt uitgereikt aan dienstverleners met de beste klantbeoordelingen en de hoogste rapportcijfers van hun klanten op Opiness.nl.

UnitedConsumers beste energieleverancier 2014 - 2015

Voor de derde opeenvolgende keer mag UnitedConsumers de Beste Service Award Energie in ontvangst nemen. UnitedConsumers wordt geroemd door onder meer de bereikbaarheid van de klantenservice, persoonlijke service en heldere en duidelijke communicatie. Met een gemiddeld cijfer van 8,8 mag UnitedConsumers zich een terechte winnaar noemen.

Ook Beste Service Award voor zorgverzekering van UnitedConsumers

Meer dan honderd consumenten lieten een beoordeling achter en gaven een gemiddeld rapportcijfer van 8,1. Dit zorgde er voor dat UnitedConsumers ook de prijs voor beste zorgverzekeraar in de wacht sleepte. De consument is voornamelijk te spreken over de kwaliteit van de klantenservice en over de prijs van de zorgverzekering. Het vertrouwen in UnitedConsumers is groot, blijkt het onderzoek van Opiness.

Bas Poell, directeur UnitedConsumers: "Wij zijn echt bezig onze klanten te helpen. Wij willen het efficiënter en gemakkelijker maken voor onze klanten, daar ligt onze focus, niet op het verbeteren van de interne processen omdat we daar zelf beter van worden. Ik denk dat we daarmee dat verschil maken en dat voelen onze klanten".

Over Opiness.nl

Opiness.nl is een onafhankelijk online platform waar consumenten dienstverleners beoordelen en vergelijken op klantoordeel. Opiness nodigt bedrijven uit om openlijk het resultaat van hun klantonderzoek te publiceren, mits men werkt met een gerenommeerd onderzoeksbureau en men bereid is alle informatie transparant te publiceren.

Beste Service Awards

De Beste Service Awards worden ieder jaar toegekend aan bedrijven in een aantal branches. De Award is een consumentenprijs en is puur gebaseerd op klantoordelen en niet op basis van testen. Winnaars moesten minimaal 100 reviews hebben waarvan 50 in het afgelopen jaar en het hoogste rapportcijfer hebben in hun categorie.