Contact
Mijn UnitedConsumers

UnitedConsumers al drie jaar sponsor RainBowRun

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 14 juni 2016

Op zaterdag 18 juni vindt de derde editie van de RainBowRun plaats. Een unieke hardloopwedstrijd in Eindhoven waar het niet gaat om persoonlijke records, maar om het samen strijden tegen de ziekte ALS. Ieder jaar rennen duizenden deelnemers mee om geld op te halen voor onderzoek naar ALS. UnitedConsumers is voor het derde jaar op rij sponsor van dit mooie evenement en rent ook weer mee met zijn eigen team.

Jong en oud gaan deze dag rennend de strijd aan tegen ALS over een parcours van 5 kilometer. De RainBowRun start net als voorgaande jaren in de Genneper Parken en loopt daarna langs de High Tech Campus van Eindhoven. Tijdens de run worden de renners niet alleen aangemoedigd vanaf de zijkant, maar ook overspoeld door kleuren. Wanneer de eindstreep is bereikt, begint het feest pas echt: het parcours gaat over in de RainBowRun ColorParty.

De RainBowRun is niet alleen de moeite waard om aan mee te doen, maar ook om naar te komen kijken en de deelnemers aan te moedigen. Gedurende de dag is er op het festivalterrein genoeg te doen, te zien, te eten en te drinken. Wanneer de renners binnen zijn, begint de Color Explosion Party die zal duren van 18.30 uur tot 21.00 uur. Het is een dag die in het teken staat van ALS en daarnaast draait om fun en samen zijn.

UnitedConsumers al drie jaar sponsor RainBowRun

Ambassadeurs

O'G3NE, de succesvolle meidengroep, is sinds dit jaar ambassadeur van ALS Nederland. Ze vinden het belangrijk om te zorgen dat ALS meer bekendheid krijgt in Nederland. Op 18 juni kijken ze echter niet toe vanaf de zijlijn, maar dragen ze ook zelf hun sportieve steentje bij aan dit goede doel. Shelly en Lisa lopen samen mee met de duizenden andere renners en Amy geeft het startschot voor de derde editie van de RainBowRun040.

Wat is ALS?

De zenuw- en spierziekte Amyotrofische Laterale Sclerose (ALS) is een ernstige aandoening van het zenuwstelsel. ALS leidt tot vermindering van spieren en spierkracht en uiteindelijk tot verlamming. Tachtig procent van de mensen overlijdt binnen vijf jaar na de eerste verschijnselen. Jaarlijks krijgen 400 tot 500 Nederlanders de diagnose ALS.

Meer informatie