Contact
Mijn UnitedConsumers

Inlog verbeterd voor uw veiligheid

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 22 juli 2016

Vanaf 20 juli 2016 heeft UnitedConsumers, in het kort UC, haar manier van inloggen veranderd voor Mijn UnitedConsumers. Zo kunnen gegevens van deelnemers nog beter worden beschermd. In plaats van een deelnemernummer en postcode, moet er vanaf heden worden ingelogd met een inlognaam en wachtwoord.

Nieuwe inloggegevens

Bestaande deelnemers zijn op de hoogte gebracht via e-mail om hun inloggegevens voor Mijn UnitedConsumers aan te passen. Vanuit deze e-mail kunnen zij hun inlognaam en wachtwoord instellen. Maar ook op de website onder 'Mijn UnitedConsumers' kunnen de nieuwe inloggegevens worden ingesteld. Nieuwe deelnemers ontvangen na aanmelding bij UnitedConsumers een e-mail om hun inloggegevens in te stellen.

Zo werkt Mijn UnitedConsumers

In Mijn UnitedConsumers staat de opgebouwde korting vermeld en is informatie te vinden over de UnitedConsumers producten van de deelnemer. Ook kunnen hier gemakkelijk persoonlijke gegevens worden bekeken en aangepast. Als deelnemer bepaalt u zelf wanneer u opgebouwde korting wilt laten uitkeren. Gewoon in euro's op uw bankrekening. Dat is een leuk extraatje voor een weekendje weg of misschien wel lekker uit eten?

Nog geen deelnemer?

Bent u nog geen deelnemer van UnitedConsumers? Aanmelden is eenvoudig voor energie, een autoverzekering, zorgverzekering, mobiel of tanken met korting. Bekijk het assortiment op de website en meld u ook aan. U verdient meer.