TopImage

Doorlopend voordeelzo geregeld

2 keer als beste beoordeeld door klanten

Eindhoven - 25 januari 2017

UnitedConsumers wint opnieuw de Beste Service Award voor Energie en Zorgverzekeraar. Opiness.nl reikt jaarlijks deze consumentenprijs uit aan de dienstverleners met de beste beoordelingen en hoogste rapportcijfers van hun klanten. Voor de derde keer op rij kreeg UnitedConsumers de Opiness Beste Service Award voor energie en wist het ook de prijs voor beste zorgverzekeraar van 2016 - 2017 in de wacht te slepen.

Beste energieleverancier 2016 - 2017

UnitedConsumers energie award UnitedConsumers mag zich voor de zesde keer op rij beste energieleverancier noemen. Zij worden onder meer geroemd om de snelle, goede en persoonlijke service. Klanten geven aan in de reviews 'al jaren klant te zijn en te blijven' (20%). Men noemt het woord 'tevreden' zeer vaak in de reviews (33%) met uitschieters naar 'prima' (10%) 'perfect of super' (7%). Ook het woord 'duidelijk' wordt veel geschreven (10%) en het spaarprogramma en de korting is een belangrijke reden om klant te zijn (14%). Met een gemiddeld rapportcijfer van een 9,1 mag UnitedConsumers Energie zich een terechte winnaar noemen

Beste zorgverzekeraar 2016 - 2017

UnitedConsumers zorgverzekering award Ook werd UnitedConsumers voor de derde keer in het bestaan van deze Opiness service award uitgeroepen tot beste dienstverlener in de categorie zorgverzekeraars. Met een 8,8 op basis van 322 reviews laat UnitedConsumers de concullega’s ver achter zich. Ook hier wordt de korting, het persoonlijk contact en deskundigheid van klantenservice zeer hoog gewaardeerd door klanten.

Bedankt voor uw vertrouwen

Wij zijn ontzettend trots dat wij meer dan 500.000 consumenten in Nederland van hoge kortingen kunnen voorzien en dit in combinatie met de beste service. Daarom willen wij al onze klanten bedanken voor het vertrouwen en beoordelingen door de jaren heen. Uiteraard blijven wij ook in 2017 ons uiterste best voor u doen.

UnitedConsumers energie en zorgverzekering award 2017

Over Opiness.nl

Opiness bestaat sinds oktober 2014 en is een onafhankelijk platform waar consumenten dienstverleners kunnen beoordelen en vergelijken op klantoordeel. Opiness nodigt bedrijven uit om openlijk het resultaat van het klantonderzoek te presenteren. Op voorwaarde dat zij werken met een gerenommeerd onderzoeksbureau en dat de informatie transparant gepubliceerd wordt.

Deel ook uw ervaring over UnitedConsumers

We horen graag uw mening over onze producten, zodat we onze service kunnen blijven verbeteren. Vertel daarom over uw ervaring met UnitedConsumers op Opiness.nl. Bovendien helpt u zo andere consumenten een keuze te maken in hun zoektocht naar de beste aanbieder.