Contact
Mijn UnitedConsumers

UC: vanaf nu zijn we ook bekend als UC en te vinden via UC.nl

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 8 november 2018

UC: kort & krachtig. UnitedConsumers is vanaf nu ook te vinden via UC.nl. Zo komt u makkelijk en een stuk sneller op de juiste pagina terecht. Voor de duidelijkheid hebben we de belangrijkste vragen voor u op een rij gezet. Zo doen we dat.

Banner uc.nl

Waarom UC.nl?

U kent ons natuurlijk als UnitedConsumers, maar misschien spreekt u in het kort ook wel eens over UC. Kort, krachtig en een stuk makkelijker. Met het nieuwe webadres maken we de naam UC officieel onderdeel van UnitedConsumers. Let wel op: via UC.nl wordt u voorlopig doorverwezen naar de website unitedconsumers.com.

Wat verandert er voor mij als deelnemer?

Eigenlijk niet veel. U kunt zowel UnitedConsumers.com als UC.nl blijven bezoeken om bijvoorbeeld uw bespaartegoed te bekijken, op zoek te gaan naar nieuwe aanbiedingen of meer informatie te vinden over onze korting op energie, tanken, gsm, auto- en zorgverzekeringen.

Verdwijnt UnitedConsumers.com?

Nee, UnitedConsumers.com blijft voorlopig gewoon bestaan. UnitedConsumers is vanaf nu te vinden op twee verschillende manieren. U kunt, net zoals altijd, ons bezoeken via unitedconsumers.com, maar u kunt nu ook de korte versie gebruiken: UC.nl. Dat scheelt in ieder geval 13 letters tijdens het typen.

Hoe kan ik inloggen op Mijn UnitedConsumers?

Mijn UnitedConsumers is nog steeds terug te vinden op de website zoals u gewend bent. Voorbeeld: in plaats naar unitedconsumers.com/inloggen gaat u vanaf nu eenvoudig naar uc.nl/inloggen. U bezoekt direct de juiste pagina. Ook de pagina's van onze producten zijn gewoon te bereiken via bijvoorbeeld uc.nl/gsm of uc.nl/zorgverzekering.

Gaat de website er nu anders uitzien?

Nee, de website ziet er nog precies hetzelfde uit. Er komt alleen een extra optie bij om onze website te bezoeken. In plaats van de langere naam van vroeger, typt u nu snel en gemakkelijk enkel UC.nl in. Wel zo makkelijk.

Hoe stuur ik dan een e-mail?

Het e-mailverkeer blijft lopen via info@unitedconsumers.com. U hoort uiteraard van ons op het moment dat de contactgegevens veranderen, maar dat is nu nog niet het geval. We houden u op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Nooit meer verwarring over de uitspraak

Wij mogen het vaak vertellen en dat doen we natuurlijk graag: wij zijn UnitedConsumers. In de uitspraak gaat dat nog wel eens fout en ook dat is nu opgelost. We blijven natuurlijk UnitedConsumers, maar voor wie makkelijker wil is het vanaf nu ook gewoon UC. 

Mocht u nog vragen hebben over UC dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. We helpen u graag als er iets niet duidelijk is. U kunt ons telefonisch bereiken op 040 235 05 60 (lokaal tarief) van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 21:00 uur en zaterdag van 8:30 tot 17:00 uur.