Nieuw: vanaf nu zijn we ook te vinden via UC.nl

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 8 november 2018

Goed nieuws: UnitedConsumers is vanaf nu ook te vinden via www.uc.nl. Zo komt u makkelijk en een stuk sneller op de juiste pagina terecht. Voor de duidelijkheid hebben we de belangrijkste vragen op een rij gezet. Zo doen we dat.

Banner uc.nl

Waarom UC.nl?

U kent ons natuurlijk als UnitedConsumers, maar misschien spreekt u in het kort ook wel eens over UC. Kort, krachtig en een stuk makkelijker. Met het nieuwe webadres maken we de naam UC officieel onderdeel van UnitedConsumers. Let wel op: via UC.nl wordt u altijd doorverwezen naar de website www.unitedconsumers.com.

Wat verandert er voor mij als deelnemer?

Eigenlijk niet veel. U kunt zowel UnitedConsumers.com als UC.nl blijven bezoeken om bijvoorbeeld uw bespaartegoed te bekijken, op zoek te gaan naar nieuwe aanbiedingen of meer informatie te vinden over onze korting op energie, tanken, gsm, auto- en zorgverzekeringen.

Verdwijnt UnitedConsumers.com?

Nee, uiteraard blijft UnitedConsumers.com gewoon bestaan. UnitedConsumers is vanaf nu te vinden op twee verschillende manieren. U kunt, net zoals altijd, blijven zoeken op www.unitedconsumers.com, maar ook de korte versie gebruiken: www.uc.nl. Dat scheelt in ieder geval 13 letters tijdens het typen.

Hoe kan ik inloggen op Mijn UnitedConsumers?

Mijn UnitedConsumers is nog steeds terug te vinden op de website zoals u gewend bent. Voorbeeld: in plaats naar www.unitedconsumers.com/inloggen gaat u vanaf nu eenvoudig naar www.uc.nl/inloggen. U bezoekt direct de juiste pagina. Ook de pagina's van onze producten zijn gewoon te bereiken via bijvoorbeeld www.uc.nl/gsm of www.uc.nl/zorgverzekering.

Gaat de website er nu anders uitzien?

Nee, de website ziet er nog precies hetzelfde uit. Er komt alleen een extra optie bij om onze website te bezoeken. In plaats van de langere naam van vroeger, typt u nu snel en gemakkelijk de URL in die bestaat uit slechts twee tekens. Wel zo makkelijk.

Hoe stuur ik dan een e-mail?

Het e-mailverkeer blijft lopen via info@unitedconsumers.com. U hoort uiteraard van ons op het moment dat de contactgegevens veranderen, maar dat is nu nog niet het geval. We houden u op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Nooit meer verwarring over de uitspraak

Wij mogen het vaak vertellen en dat doen we natuurlijk graag: wij zijn UnitedConsumers. In de uitspraak gaat dat nog wel eens fout en ook dat is nu opgelost. We blijven natuurlijk UnitedConsumers, maar voor wie makkelijker wil is het vanaf nu ook gewoon UC. 

Wist u dat UC.nl ons ook een stukje beter vindbaar maakt?

Een korte domeinnaam van twee letters kom je niet zo vaak tegen. Logisch natuurlijk, want hoe meer tekens, hoe meer combinaties er mogelijk zijn. Domeinnamen met maar één teken bestaan niet, dus makkelijker dan dit gaat het niet worden.

Mocht u nog vragen hebben over UC.nl dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. We helpen u graag als er iets niet duidelijk is. U kunt ons telefonisch bereiken op 040 235 05 60 (lokaal tarief) van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 21:00 uur en zaterdag van 8:30 tot 17:00 uur.