Contact
Mijn UnitedConsumers

Voorwaarden energie

Algemene voorwaarden

Op alle producten die u via UnitedConsumers afneemt zijn de "Algemene voorwaarden" van UnitedConsumers Bespaarprogramma B.V. van toepassing:

Voorwaarden kortingstegoed

Indien u stroom en/of gas afneemt van UnitedConsumers gaat u korting opbouwen in een online kortingstegoed. Dit geld wordt beheerd door de Stichting UnitedConsumers Bespaarprogramma. Hiervoor zijn voorwaarden vastgelegd door UnitedConsumers. Hierin staat beschreven onder welke voorwaarden UnitedConsumers het geld beheert en onder welke voorwaarden u de opgebouwde korting kunt laten uitkeren op uw bankrekening.

Voorwaarden energie

Op de energielevering zijn altijd onderstaande kwaliteitscriteria UnitedConsumers Energie van toepassing:

Indien u stroom en/of gas afneemt van UnitedConsumers gaat u een overeenkomst aan met ENGIE UnitedConsumers Energie B.V.. Hiervoor zijn voorwaarden vastgelegd voor levering, betaling en aansprakelijkheid.

De korting die u ontvangt is afhankelijk van het contracttype waar u voor gekozen hebt. Als u in het verleden een ander product bij UnitedConsumers Energie heeft afgesloten kunt u de desbetreffende productvoorwaarden vinden in uw persoonlijke omgeving.

Daarnaast gaat u een overeenkomst aan met UnitedConsumers Energie B.V.. Hiervoor zijn voorwaarden vastgesteld voor aanmelding, annulering en de kortingsregeling.

Een netbeheerder is verantwoordelijk voor het transport van de energie van uw energieleverancier naar het adres van uw aansluiting. Voor de energielevering is een aansluit- en transportovereenkomst vereist met uw regionale netbeheerder.

Gedragscodes

UnitedConsumers Energie past de gedragscodes toe die door Energie-Nederland zijn opgesteld en heeft deze ondertekend. Deze gedragscodes geven aan hoe leveranciers zich dienen te gedragen in de energiemarkt: