Contact
Mijn UnitedConsumers

Voorwaarden GSM

Algemene voorwaarden

Op alle producten die u via UnitedConsumers afneemt zijn de "Algemene voorwaarden" van UnitedConsumers Bespaarprogramma B.V. van toepassing:

Voorwaarden kortingstegoed

Bij sommige GSM producten van UnitedConsumers gaat u korting opbouwen in een online kortingstegoed. Dit geld wordt beheerd door de Stichting UnitedConsumers Bespaarprogramma. Hiervoor zijn voorwaarden vastgelegd door UnitedConsumers. Hierin staat beschreven onder welke voorwaarden UnitedConsumers het geld beheert en onder welke voorwaarden u de opgebouwde korting kunt laten uitkeren op uw bankrekening.

Voorwaarden UnitedConsumers Telecom

Indien u een bestelling voor een mobiele telefoon en/of een mobiel abonnement plaatst via UnitedConsumers dan bemiddelt UnitedConsumers Telecom B.V. voor u tussen u en de mobiele serviceprovider. Hiervoor zijn voorwaarden vastgelegd door UnitedConsumers. Hierin staat o.a. beschreven welke verantwoordelijkheden voor rekening van UnitedConsumers komen en welke verantwoordelijkheden u zelf als klant draagt.

Voorwaarden telecom serviceprovider

Indien u een GSM abonnement afneemt via UnitedConsumers Telecom gaat u automatisch ook een overeenkomst aan met een mobiele serviceprovider. Welke provider dit is hangt af van de keuze die u gemaakt hebt bij uw bestelling. In het besteltraject zullen de provider-specifieke voorwaarden worden gepresenteerd. U dient deze voorwaarden te accepteren om te bestelling te kunnen plaatsen.