Contact
Mijn UnitedConsumers

Voorwaarden zorgverzekering

Algemene voorwaarden

Op alle producten die u via UnitedConsumers afneemt zijn de "Algemene voorwaarden" van UnitedConsumers Bespaarprogramma B.V. van toepassing:

Voorwaarden kortingstegoed

Wanneer u een zorgverzekering afsluit via het UnitedConsumers ZorgCollectief, bouwt u korting op in een online kortingstegoed. Dit geld wordt beheerd door de Stichting UnitedConsumers Bespaarprogramma. Hiervoor zijn voorwaarden vastgelegd door UnitedConsumers. Hierin staat beschreven onder welke voorwaarden UnitedConsumers het geld beheert en onder welke voorwaarden u de opgebouwde korting kunt laten uitkeren op uw bankrekening.

Voorwaarden ZorgCollectief

Wanneer u een zorgverzekering afsluit via het UnitedConsumers ZorgCollectief, gaat u een overeenkomst aan met UnitedConsumers Verzekeringen B.V.. Hiervoor zijn voorwaarden vastgelegd door UnitedConsumers. Hierin staat o.a. beschreven wat de voorwaarden zijn voor de betaling van de premies voor uw verzekering en hoe u declaraties kunt indienen.

Voorwaarden VGZ

De uitvoerder van uw zorgverzekering is VGZ. Voor de van toepassing zijnde voorwaarden verwijzen we u door naar de website van VGZ.

Voorwaarden Bewuzt

De uitvoerder van uw zorgverzekering is Bewuzt. Voor de van toepassing zijnde voorwaarden verwijzen we u door naar de website van Bewuzt.

Terug naar boven