Consumer Service Advisor Autoverzekeringen

Ben jij klaar om samen met collega’s ons hoge serviceniveau te behouden en verbeteren? Jouw enthousiasme, energie en loyaliteit in combinatie met onze investering in jouw ontwikkeling kan resulteren in een duurzame samenwerking die wij graag met jou aangaan!

Wat ga je precies bij ons doen?

Als Consumer Service Advisor Autoverzekeringen ben je het eerste aanspreekpunt voor onze deelnemers, zowel per mail als telefoon. Je bent ons visitekaartje en “de stem” van de organisatie. Bij UC voer je daarnaast ook het volledige bijbehorende administratieve proces uit.

  • Het visitekaartje voor onze organisatie en de goede service waar wij voor staan
  • Je bent verantwoordelijkheid voor de administratie n.a.v. het klantcontact
  • Je informeert en adviseert klanten over onze producten

UC Academy & Wft-diploma

In de eerste weken volg je de UC Academy en zorgen wij ervoor dat je het product Autoverzekeringen leert kennen en eigen maakt. Je telefonische en schriftelijke vaardigheden worden getraind en verder ontwikkeld.

Om deze functie uit te voeren, zijn ook de (wettelijk vereiste) Wft-diploma’s, Wft Basis en Wft Schade Particulier nodig. Deze mag je vanuit onze UC Academy gaan behalen. Bij een succesvolle examenuitslag ontvang jij jouw Wft-diploma’s en kun je onze klanten een passend advies geven over hun autoverzekering.

Wij investeren graag in jouw toekomst. Daarom betalen wij de opleidings- en examenkosten voor je. Deze opleiding is een interessante en waardevolle investering in jezelf, waardoor jij multi-inzetbaar bent én een diploma rijker wordt!

Wij investeren graag in jouw toekomst. Daarom betalen wij de opleidings- en examenkosten voor je. Deze opleiding is een interessante en waardevolle investering in jezelf, waardoor jij multi-inzetbaar bent én een diploma rijker wordt!

Wat krijg je?

Een competitief salaris dat wordt aangevuld met uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan zaken als; een optie op meer vrije dagen, zelf kiezen wanneer je vakantiegeld wordt uitbetaald én een variabele eindejaarsbonus. 

munten Een aantrekkelijk salaris

brief Uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden

team Een enthousiast team, samen bereik je meer!

certificaatje  Samen investeren in jouw toekomst bij UC

kroon  De kans om ook een échte 'UC'er' te worden

Herken jij je hierin?

Jij zet al van nature net dat stapje extra voor een goede service naar de klant. Je neemt altijd je verantwoordelijkheid, kan situaties goed inschatten en onze klanten voorzien van de juiste informatie en passend advies.

 
MBO werk- en denkniveau
 
Kennis van Outlook en Excel 
 
Ervaring en affiniteit met internet
 
Stressbestendig, enthousiast, betrokken en klantgericht
 
Beheers je de Nederlandse taal uitstekend in woord en schrift

Over ons

Bij UnitedConsumers zetten we in op een duurzame samenwerking. Wij zouden natuurlijk UC niet zijn zonder onze fantastische medewerkers. We willen niet alleen nieuw talent aantrekken, maar ook behouden! Dat merk je ook terug in de sfeer. Die sfeer is trouwens niet echt te beschrijven, maar moet je gewoon ervaren.

Jouw sollicitatie
"Kan jij je helemaal vinden in het bovenstaande profiel en klinkt dit als de perfecte uitdaging voor jou? Neem dan nu contact met mij op en wie weet zien we elkaar binnenkort voor een eerste kennismaking!"

Charlotte
Charlotte Klein - Delsine - Talent Acquisition Officer
tel. 06 29 18 45 02

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar boven