Consumer Service Advisor

Ben jij klaar om samen met ons team het hoge serviceniveau van UnitedConsumers te behouden en te verbeteren? Jouw enthousiasme, energie en loyaliteit in combinatie met onze investering in jouw ontwikkeling, kan resulteren in een mooie en duurzame samenwerking. Pak jij deze kans?

Wat ga je precies bij ons doen?

Als Consumer Service Advisor ben je het eerste aanspreekpunt voor onze deelnemers, zowel per mail als telefoon. Je bent ons visitekaartje en “de stem” van de organisatie. Daarnaast voer je ook het volledige bijbehorende administratieve proces uit.

In deze functie zal je in eerste instantie ons Service Team Zorg gaan versterken, maar word je binnen een paar maanden klaargestoomd tot een multi-inzetbare collega met kennis van maar liefst twee van onze producten, Zorgverzekeringen én Energie.

  • Het visitekaartje voor onze organisatie en de goede service waar wij voor staan
  • Verantwoordelijkheid voor administratieve processen n.a.v. het klantcontact
  • Klanten informeren en adviseren over onze producten
  • Klantvragen beantwoorden via e-mail en telefoon

UC Academy & Wft-diploma

In de eerste weken volg je de UC Academy en zorgen wij ervoor dat je het product Zorgverzekeringen leert kennen en eigen maakt. Je telefonische en schriftelijke vaardigheden worden getraind en verder ontwikkeld.

Tevens volg je daarin de opleiding Wft-module Zorgverzekeringen die je afsluit met een examen. De Wet op het financieel toezicht (Wft) stelt eisen aan iedereen die in de financiële dienstverlening werkzaam is. Zorgverzekeringen vallen hier ook onder. Na deze opleiding kun je klanten een passend advies geven over hun zorgverzekering.

Als je de basis volledig onder de knie hebt, wordt het opleidingstraject vervolgd en zal je ook kennismaken met het product Energie. Een interessante waardevolle investering in jezelf, waarbij wij de opleidings- en examenkosten betalen, jij multi-inzetbaar bent én een diploma rijker wordt!

Wat krijg je?

Een competitief salaris dat wordt aangevuld met uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan zaken als; een optie op meer vrije dagen, zelf kiezen wanneer je vakantiegeld wordt uitbetaald én een variabele eindejaarsbonus. 

munten Een aantrekkelijk salaris

brief Uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden

team Een enthousiast team, samen bereik je meer!

certificaatje  Samen investeren in jouw toekomst bij UC

kroon  De kans om ook een échte 'UC'er' te worden

Je start in deze functie met een jaarcontract waarbij ons uitgangspunt is om een duurzame samenwerking met elkaar aan te gaan. 

Herken jij je hierin?

Jij zet al van nature net dat stapje extra voor een goede service naar de klant. Je neemt altijd je verantwoordelijkheid, kan situaties goed inschatten en onze klanten voorzien van de juiste informatie en passend advies.

 
MBO werk- en denkniveau
 
Kennis van Outlook en Excel 
 
Ervaring en affiniteit met internet
 
Stressbestendig, enthousiast, betrokken en klantgericht
 
Beheers je de Nederlandse taal uitstekend in woord en schrift
 
Voorkeur heeft een fulltime (40-urige) werkweek, maar 32 of 24 uur is ook bespreekbaar

Over ons

Bij UnitedConsumers zetten we in op een duurzame samenwerking. Wij zouden natuurlijk UC niet zijn zonder onze fantastische medewerkers. We willen niet alleen nieuw talent aantrekken, maar ook behouden! Dat merk je ook terug in de sfeer. Die sfeer is trouwens niet echt te beschrijven, maar moet je gewoon ervaren.

Jouw sollicitatie
"Kan jij je helemaal vinden in het bovenstaande profiel en klinkt dit als de perfecte uitdaging voor jou? Neem dan nu contact met mij op en wie weet zien we elkaar binnenkort voor een eerste kennismaking!"

Charlotte
Charlotte Delsine - Talent Acquisition Officer
tel. 06 29 18 45 02

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar boven