Consumer Service Advisor (oproep)

Heb je gevoel voor service en lijkt het je leuk om klanten te adviseren over de best passende zorgverzekeringen? Reageer dan snel op deze vacature!

Wat ga je precies bij ons doen?

Binnenkort begint het ‘zorgseizoen’; de inhoud van de basisverzekering wordt duidelijk en zorgverzekeraars maken premies en pakketten bekend. Tot het einde van het jaar is er de mogelijkheid om over te stappen naar een andere zorgverzekeraar. Om alle klantencontacten, vragen en aanmeldingen te verwerken zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s.

Je krijgt van ons een uitgebreid opleidingstraject waarin je onder andere je Wft Zorgverzekeringen diploma gaat behalen. Een interessante en waardevolle investering in jezelf, waarbij wij de opleidings- en examenkosten betalen en jij een diploma rijker wordt!

Een functie waarin je:

  • Klantvragen beantwoord via e-mail en telefoon.
  • Aanmeldingen voor zorgverzekeringen verwerkt.
  • Klanten adviseert over de best passende zorgverzekering.
  • Administratieve werkzaamheden uitvoert n.a.v. klantencontacten.
  • Het visitekaartje bent voor onze organisatie en de goede service waar wij voor staan!

Wat krijg je?

De kans om binnen een persoonlijke, sfeervolle en fijne omgeving veel te leren en jezelf ontwikkelen.

munten Een aantrekkelijk salaris

brief Een officieel erkend Wft Zorgverzekeringen diploma

team Een enthousiast team, samen bereik je meer!

kroon  De kans om ook een échte 'UC'er' te worden

In eerste instantie betreft het een tijdelijke functie. We starten op 18 oktober met het opleidingstraject en krijg je de mogelijkheid om tot eind januari te werken op onze afdeling Zorgverzekeringen. Er zijn echter na het zorgseizoen mogelijkheden voor een vaste aanstelling. Want echt talent, laten wij natuurlijk niet gaan! 

Herken jij je hierin?

Een uitdaging om het visitekaartje, de “stem” van de organisatie te zijn richting klanten. Jij zet al van nature net dat stapje extra voor een goede service naar de klant.

En verder:

 
Heb je minmimaal MBO werk- en denkniveau
 
Kennis van Outlook en Excel 
 
Stressbestendig, enthousiast, betrokken en klantgericht
 
Beheers je de Nederlandse taal uitstekend in woord en schrift

Over ons

Bij UnitedConsumers zetten we in op een duurzame samenwerking. Wij zouden natuurlijk UC niet zijn zonder onze fantastische medewerkers. We willen niet alleen nieuw talent aantrekken, maar ook behouden! Dat merk je ook terug in de sfeer. Die sfeer is trouwens niet echt te beschrijven, maar moet je gewoon ervaren.

Jouw sollicitatie
"Kan jij je helemaal vinden in het bovenstaande profiel en klinkt dit als de perfecte uitdaging voor jou? Neem dan nu contact met mij op en wie weet zien we elkaar binnenkort voor een eerste kennismaking!"

Charlotte
Charlotte Delsine - Talent Acquisition Officer
tel. 06 29 18 45 02

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar boven