Vacature Recruiter

Ben jij de ondernemende recruiter, die bruist van de energie en precies de juiste mensen weet te vinden? Iemand die niet alleen de geijkte paden wil bewandelen, maar nèt dat stapje extra zet voor onze ideale nieuwe collega? Dan willen wij graag samen met jou bouwen aan de verdere groei van onze organisatie!

Wat ga je precies bij ons doen?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de online en offline werving en selectie van nieuwe medewerkers. Je bent een ervaren recruiter met actuele kennis van de arbeidsmarkt en weet je weg te vinden binnen de diverse social mediakanalen.

Het is jouw uitdaging om binnen onze ambitieuze en groeiende organisatie diè nieuwe collega aan ons te binden die het verschil kan maken. Vind jij de 'perfect match' met waardevolle ervaring, maar ook een persoonlijkheid die bij het team past?

  • Plannen en organiseren van wervingsacties
  • Organiseren en optimaliseren van wervingsacties
  • Iedere dag op zoek naar die 'perfect match'

Wat krijg je?

Een competitief salaris dat wordt aangevuld met uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan zaken als; een optie op meer vrije dagen, zelf kiezen wanneer je vakantiegeld wordt uitbetaald én een variabele eindejaarsbonus.

munten Een aantrekkelijk salaris

brief Uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden

team Een enthousiast team, samen bereik je meer!

certificaatje  Samen investeren in jouw toekomst bij UC

kroon  De kans om ook een échte 'UC'er' te worden!


Herken jij je hierin?

Je bent een netwerker die als eerste op de hoogte is van de nieuwe ontwikkelingen in het recruitmentvak. Iemand die in staat is mee te denken over de inhoud en vormgeving van ons werving en selectiebeleid en hierdoor ons recruitment naar een hoger plan weet te brengen.

 
HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur richting HR
 
We kunnen 24 uur per week op je rekenen
 
Ruime ervaring in het recruitmentvak
 
Een echte netwerker, continue scherp en op zoek naar kansen

Jouw sollicitatie
"Kan jij je helemaal vinden in het bovenstaande profiel en klinkt dit als de perfecte uitdaging voor jou? Neem nu contact met mij op en wie weet zien we elkaar binnenkort voor een eerste kennismaking!"

Marjolein
Marjolein Bekkers- van Kaathoven - Manager HRM
tel. 06-52502607 / 040-2350560

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.