Vacature SEO marketeer

Droom jij ervan om websites bovenaan in Google te krijgen en kun jij als geen ander externe partners overtuigen om een verwijzing naar jouw website te plaatsen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je precies bij ons doen?

Als SEO Marketeer krijg je de kans om de online zichtbaarheid van UnitedConsumers te vergroten en werk je mee aan een sterk en gevarieerd linkprofiel. Mede hierdoor zorg jij ervoor dat we die felbegeerde nummer één plek in Google bereiken en vasthouden.

Je krijgt alle tools in handen om een breed netwerk op te bouwen en zo blijf je op zoek naar nieuwe pareltjes. Je belt met veel partners om ze overtuigen om met je in zee te gaan. Samen met de SEO Specialist bepaal je welke type websites en welke onderwerpen je kunt aanroepen om onze doelen te bereiken.

  • Iedere dag op zoek naar nieuwe SEO-kansen 
  • De beste deals sluiten voor een invloedrijk linkprofiel
  • Nieuwe kansen creëren met tools als Ahrefs, Majestic en Moz 
  • Wekelijks raporteer je aan je leidinggevende en de SEO Specialist

Wat krijg je?

Een competitief salaris dat wordt aangevuld met uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan zaken als; een optie op meer vrije dagen, zelf kiezen wanneer je vakantiegeld wordt uitbetaald én een variabele eindejaarsbonus.

munten Een aantrekkelijk salaris

brief Uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden

team Een enthousiast team, samen bereik je meer!

certificaatje  Samen investeren in jouw toekomst bij UC

kroon  De kans om ook een échte 'UC'er' te worden


Herken jij je hierin?

Je weet als geen ander goede, krachtige websites te onderscheiden van websites met lage autoriteit. Met online tools als Majestic en Ahrefs kun jij zonder problemen overweg en nog belangrijker: niets weerhoud jou ervan om op de eerste pagina van de zoekresultaten te verschijnen. Kortom, als communicatieve netwerker ben je niet te stoppen om je doelen te behalen.

 
HBO werk- en denkniveau
 
We kunnen 40 uur per week op je rekenen
 
Inventief, ambitieus en zeer resultaatgericht 
 
Ervaring met SEO, marketing en/of salesgerichte werkzaamheden

Jouw sollicitatie
"Kan jij je helemaal vinden in het bovenstaande profiel en klinkt dit als de perfecte uitdaging voor jou? Neem nu contact met mij op en wie weet zien we elkaar binnenkort voor een eerste kennismaking!"

Marjolein
Marjolein Bekkers- van Kaathoven - Manager HRM
tel. 06-52502607 / 040-2350560

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.