Vacature Junior Software Engineer

Functieomschrijving

In deze boeiende functie als startende Software Egineer ben je ondermeer bezig binnen de deelgebieden HTML, ASP en SQL, en de ontwikkeling, implementatie, beheer en onderhoud voor onze organisatie.

Je gaat werken met verschillende interessante, innovatieve en nieuwste technologieën en technieken. Tevens voer je (zelfstandig) diverse ICT ontwikkelingsprojecten uit ten behoeve van de interne organisatie. 

Werkzaamheden

Jouw speelveld is het internet en de partijen die daar opereren. UnitedConsumers bedient via internet een grote groep consumenten en partners met een groeiende organisatie. Jouw uitdaging is deze groei en ontwikkeling als developer, vanuit een aansprekende en interessante IT omgeving,  te ondersteunen en verder mogelijk te maken. In deze startersfunctie willen wij mogelijkheid bieden om mee te groeien met onze organisatie, je ervaring en kennis te vergroten en jezelf verder te ‘developen’.
Je beschikt daarvoor over;​

Profiel

  • Een groot zelflerend vermogen;
  • Een ICT (informatica) achtergrond en interesse;
  • Pro-actief en een enthousiaste en gemotiveerde werkhouding.
  • Stressbestendigheid, accuratesse en flexibiliteit waarmee je snel kan schakelen in ad-hocsituaties.
  • Bij voorkeur MBO+/HBO-niveau; opleiding binnen Informatica.
  • Vloeiend Nederlands beheersen, zowel schriftelijk als mondeling!          Fluent Dutch is required in this position. Please do not apply if you do not understand/speak Dutch on a native level.
  • Kennis van programmeertalen; ASP, C#, java.
  • Gewenste kennis; SQL, HTML, CSS, .NET.
  • Er is geen concrete werkervaring vereist.
  • Fulltime dienstverband (40-urige werkweek)

Bedrijfsprofiel

UnitedConsumers bestaat sinds het jaar 2000 en is een succesvol en groeiend internetbedrijf dat consumenten korting biedt op; Tanken, Stroom, Aardgas, GSM abonnementen, Zorg- en Autoverzekeringen. Doordat onze organisatie werkt en draait via het internet hebben wij een uitdagende toekomst voor de boeg.

Bij UnitedConsumers, gevestigd nabij Eindhoven Airport, werken ruim 70 gedreven medewerkers aan de beste consumenten kortingen op vaste lasten.

Wij bedienen honderdduizenden consumenten in Nederland met korting. Dit doen wij samen met gerenommeerde partners; ANWB, Zorgverzekeraar VGZ Volmachtpartij Voogd en Voogd en Energieproducent Electrabel vanuit een zakelijke sfeer.

De interne sfeer is informeel, direct en gedreven door enthousiasme. Nieuwsgierig naar ons bedrijf? Neem een kijkje bij Werken bij UnitedConsumers

Contact


Ben jij de persoon die we zoeken of wil je meer weten, stuur je CV naar of bel met Marjolein van Kaathoven

Telefoon:     040-2350560 of 06-52502607 
E-mail:        hrm@unitedconsumers.com
WWW:        www.UnitedConsumers.com
Adres:         Luchthavenweg 20, 5657 EB Eindhoven (nabij Eindhoven Airport)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Bekijk onze andere vacatures