Contact
Mijn UnitedConsumers

Marketingpartners

Beheert u een website met meer dan 5.000 bezoekers per dag? Maak deze dan aantrekkelijker voor bezoekers én uzelf. Stap in ons Partner Programma en verdien aan iedere persoon die zich via uw website aanmeldt voor een van de producten van UnitedConsumers.

Partner worden

Uw voordelen van het UnitedConsumers Partner Programma

  • Eenvoudig links en content aan uw website toevoegen.
  • Commissie voor iedere aanmelding via uw website.
  • Tips om verkoop via uw website te verbeteren.
  • Helder inzicht door actuele rapportages.
  • Informatie via Partner nieuwsbrief.

Affiliate netwerk

Heeft uw website dagelijks minder dan 5.000 bezoekers? Schrijf u dan gratis in op www.daisycon.nl en plaats ons via hét affiliate netwerk van Nederland!

Wat houdt het UnitedConsumers Partner Programma in?

Deelnemers van het Partner Programma van UnitedConsumers kunnen op een eenvoudige manier onze diensten via hun website aanbieden. U bepaalt welke informatie u wilt gebruiken, voegt links naar UnitedConsumers aan uw website toe en u kunt onze diensten aanbieden. Wij registreren alle aanmeldingen die we via uw site krijgen en storten commissie op uw bankrekening. Actuele rapportages bieden constant helder inzicht in uw verkopen.

Partner Login

Partners van UnitedConsumers hebben toegang tot een speciale, beveiligde website. Hier vindt u alle informatie over het Partner Programma en tips om de verkopen via uw website te optimaliseren. U heeft inzicht in de statistieken en u kunt diverse links aanmaken naar onze website. Bent u reeds bestaand partner van UnitedConsumers? Klik hier om in te loggen.

Ledenvoordeel

Wilt u meer betekenen voor uw leden? Wij kunnen u helpen. Bekijk ons ledenvoordeel.